1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

RTL7 HD en RTL8 HD vooralsnog niet bij Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jarco Kriek, 13 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Commerciële HD pulp

  Wanneer wij als afnemer van ZIGGO er mee akkoord gaan om voor die commerciële pulp in HD nog meer te gaan betalen dan is 'het hek van de dam' Het gaat die commerciëlen er toch alleen maar om om hun zakken zoveel mogelijk te vullen met het vertonen van rommel met af en toe een redelijke franje. Wanneer ze ruiken dat afnememers hier nog meer voor willen betalen dan zullen ze het niet laten om de prijzen hoger en hoger te maken.
  Deccenia geleden was het andersom dan moest een zender betalen wanneer het op een net wilde.
  Zo, niet extra betalen :no::no::no::no:
   
 2.  
 3. Gewoon wachten. HD van SBS en RTL komt heus wel.
  Ze zeggen weleens: hardlopers zijn doodlopers.

  Kijk nu eens naar UPC, daar betalen de abonees nu 13 extra per maand.
  En de reacties op hun forum over RTL HD zijn op dit moment nou niet bepaald gigantisch enthousiast.
   
 4. Ik vraag me ook af welke RTL-programma's zich nou bij uitstek lenen voor HD. Maakt het door de bank genomen nou uit of je bv. RTL-Boulevard in SD of in HD ziet? Dan moeten er toch echt andere programma's komen die HD de moeite waard maken. Extra bandbreedte, bitsnelheid en HD-apparatuur zijn niet voldoende om HD de moeite waard te maken.
   
 5. Films en series zijn natuurlijk logische kandidaten (want meestal al in HD beschikbaar).

  Maar ook bv Expeditie Robinson zou ik graag in HD zien (mooie natuurplaatjes en het tellen van de baardstoppels :wink:).
  Ook bij Idols/X-Factor in HD kan ik me wel wat voorstellen, al was het alleen al vanwege het betere geluid.

  En ja, zelfs Boulevard zou ik liever in HD dan SD zien. Je schakelt bij Boulevard toch ook niet naar zwart/wit terug omdat het toch niet uitmaakt?
   
 6. Ik wil ook graag meer zenders in HD. Ik heb een geschikte tv en decoder en betaal voor totaal pakket en HD pakket. De wil om te betalen is er, maar nu wil ik graag wat meer kwaliteit. Ik snap ook wel dat mensen die de kwaliteit niet wensen ook niet graag meebetalen. (Die mogen wat mij betreft :censored:digitenne :censored:nemen) Aan de andere kant hebben de aanbieders tijdelijk ook wel extra kosten. Ik sta in dubio, maar vind het prima dat Ziggo deze politiek voert. Ik wacht wel even op het content wat er toch wel aankomt. Veel voor weinig vind ik en met mij velen prima. Het aanbod van Ziggo valt in die categorie. Zeker wat het AI1 plus pakket.
   
 7. Enkele specifieke programma's en een HD-film van 13 in een dozijn maken nog geen interessante HD-content. Je ziet nu ook dat de meeste programma's op Ned123 gewoon SD zijn. Dus wat is dan een HD-pakket?
   
 8. Laten we eerlijk zijn; Als je kijkt op het Chelloo-forum zijn de berichten over RTL7 en 8 in HD nou niet bepaald lyrisch.

  De UPC abonnees moeten zich blauw betalen voor die HD zenders, maar zijn volgens mij een beetje tereurgesteld, als ik het zo lees.

  Ik vind het lovenswaardig dat Ziggo er voor zorgt dat zijn abonnees zich niet blauw hoeven te betalen voor HDTV.

  Ik vraag me af hoeveel UPC abonnees zich niet bekocht voelen voor die dertien euro per maand extra.
  Er zitten wel meer HD zenders in dat HD pakket, maar het meeste wordt toch gewoon gekeken naar de publieke omroep en RTL en SBS. Dat toont ieder onderzoek weer aan.
   
 9. Ik zag vanavond op RTL 7 ineens een mededeling die ongeveer luidde: "Dit programma is ook in HD verkrijgbaar"

  Zou RTL zelf deze teksten aan het beeldmateriaal toevoegen en laten uitzenden door Ziggo?
   
 10. Je bedoelt 'Ook beschikbaar in HD'? Zag ik ook. Zendt RTL natuurlijk uit om aandacht voor de HD variant te trekken, en als Ziggo abonnees die zender niet kunnen vinden, zullen er geheid mensen zijn die gaan bellen naar de helpdesk. Best slim.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina