1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

RTL7 HD en RTL8 HD vooralsnog niet bij Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jarco Kriek, 13 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. propper

  propper Forum Member

  Berichten:
  88
  Ik denk dat het beter van RTL was geweest om eerst met 1 HD zender te komen waar dan alle programma's die in native HD zijn aangekocht/gemaakt op die zender extra uit te zenden. Dan heb je dus alleen echte HD uitzendingen op dat kanaal en geen upscaling. Ik denk dat de bereidheid om voor zo'n zender een klein bedrag te betalen wel iets groter was geweest. Ik heb nu ook het HD pakket en betaal voor NGC HD, Discovery HD, History Channel HD ook per zender meer als een euro. De programma's die daar zijn te zien zijn ook niet alleen voor de HD zenders, maar ook op de SD zenders. Alleen op een andere dag en tijdstip.
   
 2. G.bruiker

  G.bruiker Forum Member

  Berichten:
  3.309
  Niets mis met drs,maar om dan te zeggen dat dan dus ook de halve bollenstreek uit drs-en bestaat gaat wat ver dat is geen afspiegeling van de maatschappij toch ;) hoewel we hier offtopic gaan.
   
 3. Henk2304

  Henk2304 Forum Member

  Berichten:
  532
  Ik heb een HD TV met een CI+ module. Ik kan nu nog kijken naar alle zenders (preview periode) en daaruit heb ik al gecocludeerd dat geen haar op m'n hoofd er over nadenkt om ook maar één cent extra uit te geven voor HD. Tot voor een paar maanden keek ik alleen nog maar analoog en de overgang naar digitaal SD is voor mij meer dan voldoende. Mooi als van de bestaande analoge/SD zenders ook HD varianten in het basispakket zitten (zoals nu Ned 1/2/3/ HD en Eurosport HD). De kwaliteit (meestal toch "maar" 720p) is echter voor wat ik tot nu toe gezien heb niet spectaculeer zoveel beter dat ik er geld voor over heb. Als RTL/SBS vinden dat bv. GTST, Gooise vrouwen en Hart van Nederland in HD ons geld moet kosten dan blijven we dat gewoon in SD kijken, hebben we helemaal geen probleem mee. Ik hoop eigenlijk dat wat dat betreft iedereen er zo over denkt en haar/zijn poot stijf houdt en geen extra HD-pakketten gaat afnemen. Als ik al een extra pakket zou afnemen dan zou dat om de inhoud gaan en niet om de vorm/uitvoering.
   
 4. Clevegt

  Clevegt Forum Member

  Berichten:
  987
  Jammer dat Ziggo ervoor kiest om deze HD zenders niet door te geven, zit je dan met een HD kastje waar je eigenlijk heel weinig uit kan halen dan alleen Nederland 1,2 en 3 HD - Eurosport HD en Film 1 HD.
   
 5. fchut

  fchut Forum Member

  Berichten:
  69
  Zo denk ik er ook over. Als de zenders in het betaalde HD-pakket komen, dan kijk ik wel SD. Als er nou 30 HD-zenders in dat pakket zouden zitten werd het misschien een ander verhaal, maar om nou voor een paar zenders extra te betalen, nee.
   
 6. Brian2

  Brian2 Forum Member

  Berichten:
  52
  Dat is het hele probleem. Ons ben en blijf zunig. Betalen voor iets? Stel je voor!
   
 7. Eduard08

  Eduard08 Forum Member

  Berichten:
  3.372
  Dan deed je het nog niet, want je vindt SD dus mooi genoeg. Zie je wel het verschil, dan?
   
 8. vinnie-terranova

  vinnie-terranova Forum Member

  Berichten:
  955

  Ik mag toch hopen dat jij het verschil tussen SD en HD ook ziet, anders heb je wel een slechte LCD/Plasma of hele slechte ogen......:wink:
   
 9. Paros

  Paros Forum Member

  Berichten:
  150
  Er is zeker een duidelijk verschil tussen SD en HD, het is alleen de vraag of je daar extra geld voor over hebt.
  De meeste programma's zijn goed genoeg in (upscaled) SD.

  En RTL programma's zijn zeker niet goed genoeg om er extra voor te betalen (SD of HD).
   
 10. Eduard08

  Eduard08 Forum Member

  Berichten:
  3.372
  Je geeft geen rechtstreeks antwoord op mijn vraag Geef nou zelf eerst even een antwoord.:eek:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina