1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

RTL7 HD en RTL8 HD vooralsnog niet bij Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jarco Kriek, 13 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Maar dat gaat dus ook gebeuren voor de RTL/SBS zenders, die zitten nu ook al analoog en SD op de kabel. HD voegt daar in principe alleen extra scherpte aan toe en dat ook alleen maar in een enkel geval want het meeste wordt voorlopig nog alleen ge-upscaled. Ik herhaal mijn oproep om het HD-pakket te boycotten als daar de HD-versies van RTL/SBS in komen. Alleen als je Discovery, NGC en History persé in HD wilt (die bieden in HD ook echt een ander programma) dan zou je voor dat pakket kunnen kiezen maar niet voor RTL/SBS, die zijn wat mij betreft in SD scherp genoeg en gezien de in mijn ogen zeer matige kwaliteit van de meeste van hun programma's is ook analoog nog wel goed genoeg.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 nov 2009
 2. Zwak als ziggo hier toch mee akkoord gaat! Hebben ze eindelijk eens een goede strategie, laten ze zich weer sturen door de geldwolven van de commerciele........

  Ziggo heeft meer macht dan RTL in deze, ze zijn de grootste kabelaanbieder..... stel..... ziggo zegt, we geven een maand helemaal geen RTL zenders meer door..... dan staan de bedrijven die reclame maken op deze zenders echt wel bij rtl op de stoep.
  Oke, dat is misschien om verschillende redenen niet mogelijk om dit inderdaad zo hard in te steken..... maar wel effectief!!!

  Laat ze de rambam krijgen bij de commerciele, lekker links laten liggen!!
  Ze hebben helemaal geen bijdrage nodig.........

  Erg dom van ziggo om dit te roepen op een bijeenkomst voor HD televisie, RTL ziet nu al dollartekens, en weet dat ziggo overstag zal gaan, die gaan nu natuurlijk volhouden........en roepen dat het echt niet anders kan dan een bijdrage van de kijker.

  Als de berichten inderdaad kloppen, laat ziggo wederom zien dat ze geen ruggengraat heeft!
  Ik wil best betalen voor een HD pakket, maar ik zit niet te wachten dat bij elke zender die HD door gaat geven er een bedrag bovenopkomt......of een aanvullend HD betaalpakket komt......helemaal niet met het aanbod wat er nu is op deze zenders (en dat komt echt niet door de kosten)
  Als dat zo is... zeg ik mn HD pakketje op, dan is het aanbod en en de kosten het mij zeker niet waard op dit moment......!

  Ziggo, houdt je eerder genomen strategie vol, en geef de commerciele geen cadeautjes die ze niet verdienden en nodig hebben om HD content gratis te brengen bij de kijker.

  Maar soms heb ik het idee, dat we met een doofstomme organisatie temaken hebben helaas.
  __________________
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 nov 2009
 3. Als het goed is leest Ziggo toch mee hier?
  Dan zien ze toch dat de meesten niks extra willen betalen voor HD?
   
 4. En anders komen ze er wel achter als er een HD-pakket voor komt waar vervolgens weinig abonnees op af komen.:wink:
   
 5. Helaas zijn wij hier een minderheid van de Ziggo abonnees... ik vrees toch dat Ziggo overstag gaat omdat veel abonnees er om vragen...
   
 6. Waarop baseer je dit? Alleen op de paar mensen die standaard in elke thread roepen dat elke prijsverhoging van 1 cent onacceptabel is?

  Denk dat je je nogal vergist en er echt wel vraag is.

  Bij mij iig wel. Betaal liever minder dan meer natuurlijk, maar neem nu ook al het HD pakket af voor de drie zenders die er nu in zitten.
   
 7. Precies, en voor die €3,95 zouden we best wat meer zenders mogen krijgen. ;)

  Maar ik heb alle HD zenders die ook in SD worden doorgegeven liever in het basispakket zitten! :)
   
 8. De hoofdschuldige is UPC. Doordat zij met een maandelijkse bijdrage aan RTL hebben ingestemd, is een patstelling ontstaan. Competitievervalsing, zo je wilt.

  Wat Ziggo wel kan doen is een nieuw pakket aanbieden: opgeschaald SD. Per zender maximaal 25 cent. In het HD-pakket hoort RTL dus niet thuis, want 90 procent is natuurlijk weer opgeschaalde troep. Een kwartje per zender ben ik best bereid te betalen. Als RTL 4 en 5, en SBS en NET5 straks met "HD"-zenders komen, wordt dat zo'n 1,50. Dat heb ik er wel voor over.

  Je mag, vind ik, een zender alleen in een HD-pakket stoppen als ze alles in puur HD uitzenden.
   
 9. Totdat we straks 130 zenders in HD hebben à €0,25 per maand?
  Nee dank je! ;)

  Alle zenders gaan ooit een keer over op HD en als je eenmaal instemt met betalen dan ben je het haasje.
  Het zijn haast terroristische acties van de commerciëlen. :schater:

  Nee, laat Ziggo maar fijn zijn poot stijf houden. :mrgreen:
   
 10. Totdat andere aanbieders in Ziggo gebied de RTL-HD zenders gaan aanbieden zoals KPN met hun nieuwe VDSL2 netwerk en/of CanalDigitaal. Als Ziggo concurrerend wil blijven op HDTV gebied zullen ze dus wel moeten.

  Denken dat Ziggo uiteindelijk meer macht heeft dan RTL is een vergissing. Ziggo zal RTL nooit kunnen boycotten want dan loopt iedereen op een gegeven moment weg. RTL aan de andere kant zal het zonder Ziggo wel overleven.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina