1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Vraag over Dvico HDM6600

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door lennart16, 13 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. lennart16

  lennart16 New Member

  Berichten:
  4
  Hallo,

  Ik heb een vraag, kun je met de Dvico HDM6600 met DVB-T ATSC tuner op een of andere manier het signaal van Ziggo digitale TV ontvangen, ik heb nu een HUMAX IR-FOX C en ik wil graag een apparaat dat EN MKV bestanden kan afspelen EN tv op kan nemen, ik denk niet dat het kan omdat het om een DVB-T tuner gaat maar misschien snap ik het niet goed. Een suggestie voor een andere DVR plus multimediaspeler is ook van harte welkom,

  Mocht ik op de verkeerde plek posten alvast excuses

  groet
  lennart
   
 2. ArChie

  ArChie Forum Member

  Berichten:
  5.241
  Nee, om te beginnen moet er in een apparaat een DVB-C tuner zitten om het signaal te kunnen ontvangen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voorwaarden voordat een kabel ontvanger bij Ziggo te gebruiken is.
   
 3. lennart16

  lennart16 New Member

  Berichten:
  4
  bedankt

  superbedankt voor de snelle reactie!
   
 4. lennart16

  lennart16 New Member

  Berichten:
  4
  extra vraagje

  Enneuh, welke ander voorwaarden?
   
 5. ArChie

  ArChie Forum Member

  Berichten:
  5.241
  Bijvoorbeeld een voor Ziggo geschikte Irdeto Conditional Access Module (CAM) en de afwijkingen van Ziggo t.o.v. het DVB protocol. Voor een losse kabel ontvanger betekent dit dat je in de praktijk nauwelijks andere keus hebt dan een van de ontvangers die door Ziggo "gecertificeerd" is. Dat "certificeren" door Ziggo is overigens geen enkele garantie voor het probleemloos werken van die ontvangers en ook geen enkele garantie voor support door Ziggo om er voor te zorgen dat er firmware updates komen voor geconstateerde bugs. Zie de diverse discussies hier op dit forum over alle problemen met die kabel ontvangers. Ben je een beetje handig met techniek dan zijn er alternatieve kabel ontvangers aan de praat te krijgen, maar zonder garantie dat die in de toekomst zullen blijven werken. Ziggo wil namelijk niet dat haar klanten andere ontvangers gebruiken dan de door hen "gecertificeerde" ontvangers.
   
 6. lennart16

  lennart16 New Member

  Berichten:
  4
  raar

  Raar. Ik zou me nog kunnen voorstellen dat ze niet willen dat je opneemt maar dat kan wel gewoon. Wat ik gewoon graag wil is niet 4 apparaten (dvr, mediaspeler, DVB-c ontvanger en blurayspeler) maar 1 (of 2). Waar ik nu dus aan zit te denken is de popcorn hour c-200 icm met die humax dvr van ziggo, die zie je niet op marktplaats dus die zullen wel goed zijn :wink:

  bedankt voor de info, kon het toch lastig vinden!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina