1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Router aanschaf

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door k3vin, 13 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb van Ziggo het Alles in 1 Plus abbo en wil nu graag een router kopen. Nu heb ik het Motorola SBV5121E modem.

  Ik heb vele posts doorgelezen en zie eigenlijk door de bomen het bos niet meer… Vooral de problemen die ik lees over de verschillende merken. Ik zelf was aan het twijfelen tussen de D-link Dir-655, 825 of 855 series en de Netgear WNDR3700 (nog niets slechts over gehoord of gelezen) of is de linksys610N beter?

  Ik wil een gigabit netwerkje hebben voor een snelle verbinding tussen mediaplayer en NAS maar dit is nog een beetje toekomst muziek. Eerst nog even sparen maar wil dus wel al een router kopen. Ik download veel met mijn Laptop nu ik de PC nergens kan zetten ivm plaatsgebrek. In de toekomst wil ik misschien overstappen naar Alles in 1 Extra….

  Welke router zouden jullie mij aanbevelen en waarom? Zijn er misschien al mensen die wat kunnen zeggen over de doorvoersnelheden van deze routers met Ziggo (zowel bedraad als wireless)?

  Alvast bedankt!

  Gr. Kevin
   
 2. via www.sluitallesaan.nl kun je info vergaren over o.a routers die technisch ondersteund worden door Ziggo.
   
 3. alleen hun keus is beperkt. In andere topics staat een link naar een test website over door voer snelheid. Smartnetbuilder of zo iets. Maar denk dat alle routers die je op noemt goed zijn
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 4. De keuze bij sluitallesaan is idd zeer beperkt! en sitecom is toch meer een low budget zoals ik overal lees en ik ben dus opzoek naar iets wat ook in de toekomst nog voldoende is..

  Smallnetbuilder ken ik ook maargoed.. de routers die ik noem komen daar goed uit de bus maar was eigenlijk opzoek naar de praktijk ervaringen van mensen met een Ziggo abbo en de daadwerkelijke snelheden..

  Mvg,

  kevin
   
 5. Helaas heb je dan toch niet de juiste topics doorgelezen...

  Lees deze review maar eens door, daar staan bij elk van de routers de bewuste gegevens die je nodig hebt. Met elk van de routers die jij genoemd hebt, zijn over het algemeen goede ervaringen hier te lezen op het forum.
   
 6. ik kan zeker lezen en zoals ik al zei heb ik dat allemaal al bekeken en ik snap het ook allemaal.. Ik dacht dat ik met de D-link dir655 wel goed uit kwam alleen lees ik op tweakers en ook hier dat er met ziggo problemen zijn.. en wou gewoon weten of er nog andere goede alternatieven zijn... zo heb ik nog niets gezien over de WNDR3700 van Netgear...
   
 7. Die is dan ook maar mondjesmaat leverbaar (Redcoon)
   
 8. Het is de DIR-655 geworden en heb nu dus het volgende...

  Eerst even wat gegevens. Ik heb de D-Link DIR-655 gisteren gekocht en meteen aan mijn netwerk gehangen. In eerste instantie was hij wireless erg traag.. na wat zoekwerkt hier wat instellingen veranderd en warempel.. hij liep goed haalde met speedtest.net 19.5Mbit down en 2.8Mbit up…. Dus ik d8 gooi newsleecher aan… haal ik maar 1.5MB/s en schommelt heel erg met drops. Na enkele minuten (weet niet precies hoeveel…) krijg ik een error in newsleecher… 11004 als ik me niet vergis.

  Gegevens op een rijtje:

  Internet: Ziggo Alles in 1 Plus (20/3 Mbit)
  Modem: Motorola SBV5121e
  Router: Dlink DIR-655 A4 en V1.21EU

  Mijn laptop:
  Toshiba P300-275 (P7350, 2x 500GB 5400rpm, BGN 5100 Wireless)

  Newsleecher: V3.9 Final
  Newsserver: XlNed Plus (20Mbit)

  Probleem:
  Download snelheid in newsleecher traag (1.5MB/s) en valt weg met melding 11004.

  Vista geeft een verbinding van 65Mbps aan en de Router zelf 144Mbps... dat is ook zoeits raars..

  Heb toen nog vanalles geprobeert maar het probleem blijft terugkomen. heb gister avond dan ook alle instellingen naar fabriek terug gezet en wil van voor af aan beginnen.

  Ik hoop dat jullie mij kunnen vertellen hoe ik dit ding in moet stellen zodat ik gewoon lekker kan downloaden zoals het hoort..

  Mocht het na vanavond niet werken dan ga ik hem terug brengen en ruil ik hem.. maar deze router moet gewoon goed zijn dus ik hoop dat ik hem kan houden [​IMG]

  Alvast bedankt en kijk uit naar jullie snelle reacties!!!

  Gr. Kev
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina