1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo in TROS Radar

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Pierre_1, 12 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Jij doet nu toch zelf die domme uitspraak???? Iemand kan zich vergissen... tjonge jonge Pletter -100

  Daar gat het ze toch ook alleen maar om? Mooi gebruik maken van de 'frusties'...
   
 2. Ziggo zou zelf reageren op vragen gesteld door de klanten,nou gaan tevreden klanten natuurlijk niet naar Radar.
  Kijk ik heb ook wel wat kritiek op Ziggo maar voorlopig komen ze wel opdraven.
  Het gevaar wat ik van vorige uitzendingen vond is dat een aantal mensen daar met spoed geholpen werden,hetgeen weer ten nadele is van mensen die ook wachten.
  Wij hebben daarnaast ook nog eens dat we genieten van de hulp van webcare medewerkers, de vorige keer werden die ook ingezet om problemen te verhelpen.
  Ik weet niet of ik ga kijken naar de zoveelste herhaling.
  Kassa en Radar hebben gewoon mazzel,leuke kijkcijfertjes en ze helpen er wat mensen mee wat volgens mij alleen bijvangst is,maar er komt een moment dat Ziggo zegt,je bekijkt het maar,we komen niet meer,en of we daar nu zo blij mee moeten zijn ?
  Dit soort programma's leven toch dankzij de ellende van anderen.
   
 3. Consumentenprogramma Tros Radar heeft de pijlen weer gericht op kabelaanbieder Ziggo. Na enkele incidenten met technische storingen als gevolg ging Radar weer eens klachten inventariseren. In de uitzending van vanavond, maandag 19 oktober, wordt er een persconferentie gehouden waarop klanten van de kabelaanbieder vragen mogen stellen. Ziggo kwam vorig jaar ook een aantal keer negatief in het nieuws, toen de fusiecombinatie veel last had van technische storingen en de afhandeling van klachten niet goed verliep. (Telecompaper)

  Bron: mediamagazine.nl
   
 4. Nou, ik zag een zaal vol oudere mensen.......wat overdreven allemaal......
  Als je geen verstand van digitale diensten hebt, laat dan iemand je helpen die er WEL verstand van heeft.

  Ik heb een enkele keer ziggohulp nodig gehad, en alles is prima opgelost.

  Mensen: wees eens duidelijk........

  Grtz, Steven
   
 5. Persoonlijk vond ik het ook allemaal iets overdreven. Maarja daar leeft dit programma van.

  Kan wel begrijpen dat de klantenservice vaak verkeerde antwoorden geeft. Echter zitten er ook een heleboel goedgetrainde (zoals in de uitzending werd aangegeven) agents tussen welke prima werk afleveren. Je moet 't geluk hebben zon interne agent aan de lijn te krijgen ipv een extern callcenter.
   
 6. Dat viel mij ook al op. ;)

  De vergrijzing kan niet helemaal mee komen met de technische vooruitgang. :mrgreen:
   
 7. Ik heb zojuist naar de Three Stooges zitten kijken. Ziggo wil niet leren, Ziggo gaat gewoon door zoals ze altijd al bezig zijn. Zodra ze in het nieuws zijn gaan ze alles doen om de problemen van de klagenden op te lossen, maar die domme helpdesk scripts aanpassen die iedere beller naar de helpdesk nu zo langzamerhand wel kan opdreunen aanpassen dat komt niet bij ze op. Waarom moet een beller eerst een klager worden om serieus genomen te worden? Waarom kan het niet in één keer goed Ziggo als de mensen met problemen aankloppen bij jullie loket, namelijk de helpdesk? Die helpdesk is toch de plaats om geholpen te worden? Waarom zijn er webteams nodig om de klagers op forums uit de publiciteit te halen? Waarom toch?

  Nu lees ik hier weer dat we het geluk moeten hebben om toevallig een goede helpdeskmedewerker te treffen waarbij de zwarte piet weer toe wordt gespeeld aan de extern ingehuurde callcenters. Het lijkt wel een loterij. Ziggo selecteert die callcenters toch of zijn al die callcenters zomaar uit zichzelf een helpdesk voor Ziggo begonnen? Moeten de klanten nu voortaan eerst vragen of ze te maken hebben met een extern callcenter en zo ja dan vragen om doorverbonden te worden met een interne helpdesk medewerker? Altijd ligt het maar aan de partijen waar Ziggo zaken mee doet. Misschien moet Ziggo zich eens gaan afvragen of ze dan wel de juiste externe partijen selecteren. De externe partijen die ze nu selecteren zijn zeker lekker goedkoop?
   
 8. Wat voor PR bureau gebruiken ze? Niet een van de beste. Nu kan de directie de adviezen van de PR-consultant rechtstreeks in de vuilnisbak deponeren. Er moeten wat mensen weg bij ziggo en vervangen worden door capabeler mensen. Ik praat over het hogere management. Dan kan het nog best iets worden.


   
 9. Lekkere houding.... Dus bijvoorbeeld klagen over onterechte incasso's, aanmaningen en deurwaarders is overdreven? Terwijl Ziggo na maanden niet in staat is het recht te zetten? En dat zijn nog maar de administratieve zaken die aan bod kwamen.
   
 10. Inderdaad. 3 weken oud modem uitzuigen zeg. Laat me niet lachen :oyeah:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina