1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo in TROS Radar

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Pierre_1, 12 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Los van dat het een goed idee is om managers bij de klantproblemen te betrekken (wat dat betreft was deze avond al 100% geslaagd natuurlijk) denk ik wel dat ze een enorme spambox hebben, of die mail gewoon rechtstreeks doorgestuurd wordt naar de klantenservice. Ik durf er iig zonder moeite een fles goede wijn op te zetten dat je het antwoord op je storingsmailtje niet terug krijgt van die chief tech officer zelf :wink:
   
 2. Dan ben je nu al een fles kwijt, want ik heb de Chief Technology Officer (CTO) al twee keer rechtstreeks gemaild en ook beide keren antwoord van hem terug gekregen. Niet dat je veel wijzer wordt van die antwoorden van de CTO aangezien zijn optreden in Radar en de ontkenning van de problemen exact aansloot bij de indruk die ik al van deze man had na zijn email reacties. Maar goed, in ieder geval kan hij dan niet ontkennen dat hij niets weet van de problemen die ik bij hem heb aangekaart.
   
 3. Dit is (nog) niet wettelijk geregeld. Waarschijnlijk pas vanaf 2011 of zo.
   
 4. Met ingang van 1 juli 2009 is, wat betreft de opzegtermijn, de nieuwe Telecomwet in werking getreden. Ik heb geinformeerd bij Opta en 1 maand is ook werkelijk maximaal 1 maand ... als de eerste contractperiode verstreken is tenminste.
   
 5. Inderdaad, aan daar dient Ziggo zich aan te houden. Die maand is geen kalandermaand!!
   
 6. Gezien mijn eigen ervaring ben ik het hier ook mee eens. Ik ben pas goed geholpen door enkele medewerkers op dit forum die technisch onderlegd zijn en diverse lijntjes voor me hebben uitgezet.
   
 7. Dat is een periode van 30 dagen. Dus als jij de 15e opzegt is het per de 15e van de volgende maand daadwerkelijk opgezegd.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina