1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Nieuwe website "Ziggo"

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Clevegt, 12 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. De 'kinderziektes' moeten er eerst nog uit, momenteel kan ik niet meer inloggen :-P.
     
  2. Ik ook niet meer...
     
  3. Kan ook niet inloggen op mijn account.
    Ziet er verder wel leuk uit
     
  4. Inloggen werkt hier goed (tot nu toe) !!
    Gebruik Firefox 3.5
     
  5. Die widgets die ze hebben zijn leuk, maar dan moet het wel zo zijn dat ze de instellingen bewaren en juist gebruiken. Geef bijvoorbeeld bij de verkeersinformatie op alleen A9 maar krijg ook de A1 en A2 te zien.En als ik zelf widgets toevoeg aan de pagina via de onderbalk en ik log uit dan heb ik, na het opnieuw inloggen weer het standaard scherm :cry:

    Hopelijk dat dit verholpen wordt, anders ga ik maar weer terug naar mijn oude startpagina
     
  6. Gebruik je FF met of zonder IE-TAB ? Bij mij lukt het niet !
     
  7. Ik kan wel weer inloggen, ik gebruik FF 3.5 zonder de IE-TAB..
     
  8. Na inloggen krijg ik
    Log in om gebruik te kunnen maken van deze widget.
    Het lijkt er op of er sprake is van een lus :oops:
     
  9. Ik kan ook niet inloggen... Zowel geprobeerd met Firefox 3.5.4 als met IE8.
     
  10. Ik kan wel inloggen maar....
    Behalve mijn naam die afgekort wordt naar G. werkt de rest ook niet soepel, eigenlijk.
    Firefox 3.5 onder kUbuntu 9.10

    Gert.


    [​IMG]
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina