1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

motorola cable modem svb5121e

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door berkheijanne, 12 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik ben sinds kort ingetrokkken bij vrienden en probeer dus nu ook me eigen computer hier aan te sluiten op het internet. ik stuit alleen op problemen en hoopte dat iemand mij hierbij kon helpen .


  ik heb dus een motorola cable modem svb5121e, deze heeft maar 1 wlan poort omdat het eentje is voor 3 in 1( weet niet zeker of de naam dat al zegt). hiervoor had ik dus een ander modem gepakt, een speedtouch zonder de DHCP ingeschakelt.

  het probleem waar ik nu op stuit is niet dat ik geen verbinding maak met het netwerk. maar dat de stam-ip direct doorgesluist word naar de computer, en daardoor omnogelijk maakt om via mijn computer een ip te verkrijgen zonder hem via die andere computer aan te schakelen.

  heeft iemand enig idee hoe je dit kunt veranderen? waarschienlijk werkt de DHCP funtionalitie niet maar ik weet niet hoe ik hier bij moet komen. ik ben al twee weken bezig en zonder enig succes.


  ik blijf hier zoziezo zo actief mogelijk dus als iemand me wil helpen, en vragen heeft zal ik proberen zo snel mogelijk weer te reageren!

  bij voorbaad bedankt.

  groetjes, anne Berkheij.
   
 2. router kopen, en die na de modem aan sluiten en daar achter de pc. Geen switch maar een router.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 3. is al gelukt, het moest blijkbaar in offline stand. geen probleem met de hardware dus, de software was gewoon erg moeizaam.


  desalniettemin, bedankt voor de hulp.


  deze kan gesloten worden.

  groetjes, Anne
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina