1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

RTL7 HD en RTL8 HD vanaf 15 oktober bij UPC

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jarco Kriek, 12 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat gaat Ziggo doen? Met name het Extra HD zenderpakket blijft erg beperkt bij Ziggo. :sad:
   
 2. Laat Ziggo het nou juist niet in het HD pakket stoppen. Kost weer 3,95 per maand extra. Gewoon in het basispakket erbij net zoals Ned 1, 2 en 3 HD.
   
 3. Dat is toch ook het beleid van Ziggo? Alle SD kanalen uit het basispakket die een identiek HD kanaal hebben komen vrij beschikbaar... or am I incorrect?
   
 4. het heeft vooral te maken met wat RTL vraagt/betaald voor doorgifte.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 5. Als UPC betaalt wat de omroepen vragen en niet op een cent meer of minder kijkt wordt de markt in ieder geval flink verpest.

  Het HD pakket van Ziggo blijft op deze manier wel achter.
   
 6. Het blijft ook erg stil vanuit Ziggo aangaande RTL HD en Disney. Waarom niet naar buiten met een standspunt; of heb ik iets gemist?
   
 7. Waarom zouden ze? Buiten de mensen die op dit soort fora komen is er vrijwel niemand die van het bestaan van de zenders af weet. Waarom slapende honden wakker maken?
   
 8. laat ze de rtl HD zenders lekker in het HD pakket duwen, maakt me niks uit! als ze maar komen, zo blijft het allemaal karig!
  Beetje kansloos dat de grootste kabelboer er weer achteraan hobbelt. Zoals ik al eerder zei, ik ben voorstander van de kabelmarkt te openen... dan is het: ergens anders het gras groener, snel weg, dan moeten ze wel.
  Kom op ziggo....... 15 oktober is niet meer haalbaar, maar 16 wel....:schater::schater:
   
 9. Eerste indrukken van UPC gebruikers zijn teleurstellend. Enkele quotes van UPC forum:

  'Eerst een breedbeeld tv kopen anders heb je balken boven en onder
  nu heb ik ze opzij zitten bv de paffs 4:3 op HD en op de ander rtl 7 zal ik maar zeggen 16:9 ik dacht dat ze bij rtl er klaar voor waren.
  NIET NAAR TE KIJKEN!'

  'Inderdaad schande om dit HD zenders te noemen. RTL7 SD is nog beter om aan te zien dan RTL7 HD. Ondertitels RTL ? 4:3 op RTL8 HD is helemaal misdadig. Ik dacht dat NOB prutsers waren qua HD, maar RTL kan er helemaal wat van.'

  'de beeldkwaliteit is erg slecht. het beeld "veegt" op mijn Panasonic G10 Full HD plasma.'

  'Ik ben niet onder de indruk van de beeldkwaliteit van Oprah en Dr. Phil.
  De bron is natuurlijk 720p/60 en dit wordt omgezet naar 1080i/50. Ik vind het beeld niet scherp en het beeld "veegt" op mijn 55 inch FullHD 100Hz Samsung (uiteraard met alle electronische "beeldverbeteringen" uit).
  Het verschil met geĆ¼pscalede SD is alleen te zien als het beeld volledig stil staat. De minste beweging zorgt voor onscherpte.
  Ik had er meer van verwacht.'
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina