1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

netwerk

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Door, 12 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb te vaak ervaren dat als ik iemand bel,ik hen wel hoor,maar zij mij niet.
  Praat iedere keer de ruimte in.Affijn zeg ik dan:Ik hoor niets hoor..ik doe het dan wel weer mobiel.Ook als ik bel,en ik hang op,word ik wel teruggebeld,ik neem dan op en er word niets gezegd,(ik hoor wel dat er iemand is.)Nu vanmiddag werd ik gebeld,heel raar,het bleef stil..Ik zeg hallo hallo.Hoor ik mijn eigen zin terug door iemand anders..Zegt ie:raar hoor,ik hoor niks,nah,dan bel ik wel mobiel.(niet gebeurd dus).Ben er van overtuigd dat iemand telkens inbreekt,zoiets.(Dat kan nl,zo ook mobiel).
  Kiestoon is vaak weg,en ik hoor ook vaak een heel raar geluid,en doe mn best dan om de kiestoon weer te krijgen,soms leg ik neer en dan hoor je de kiestoon nog,dus wie hangt er dan niet op?Tot zover even een vermelding,gr Door.
   
 2. Moet dit niet bij telefonie? Heeft mijns inziens niets met internetstoringen te maken...
   
 3. Alereerst: ja dit hoort in telefonie thuis en als een moderator langs komt, dan zal deze topic wel verplaatst worden. Dat betekent niet dat we al eens kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

  Allereerst vind ik je probleemstelling een beetje warrig. Even voor de beeldvorming:

  Hoe is je huidige situatie? Wat heb je aan de modem hangen op telefonie gebied"Is het een gewone telefoon, een draadloze unit, een huiscentrale? Is de kabel gesplitst in meerdere kabels / toestellen?

  Je noemt dat je een raar geluid hoort. Wat is dat voor een geluid? Is het een hoge of juist een lage piep, een klikkend geluid, etc.

  Je zegt dat je je jezelf door iemand anders terug hoort. Wat bedoel je hiermee? Ik begrijp die even niet?

  Wat heb je zelf al gedaan om dit proberen op te lossen?

  Je zegt dat er nog wel eens een kiestoon is als je hebt opgelegd. Hoe bedoel je dat? Hoor je echt nog een kiestoon als je de hoorn erop hebt gelegd?

  Als alles goed is heb je een toestel bij je installatiepakket gekregen. Heb je die al een rechtstreeks aan de modem gehangen. Hiermee kun je testen of het niet ergens bij je thuis ligt. Vooral demededeling dat je nog een kiestoon hoort als je hebt opgelegd, laat me in die richting denken. Dat zou kunnen betekenen dat je toestel kapot is.
   
 4. als je nog een kiestoon hoort, als je ophangt, is er inderdaad iets goed mis met je toestel. Ook de overige klachten zouden hierdoor veroorzaakt kunnen worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina