1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ CAM van Ziggo (irdeto) / Philips LCD-TV 37PFL8404H

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Harm Rutgers, 11 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Naast de Humax 5000C heb ik nu ook een CI+ CAM van Ziggo (irdeto) in combinatie met de Philips LCD-TV 37PFL8404H. Met dit laatste heb ik gewacht omdat Ziggo nog geen certificering wilde afgeven voor dit Philips toestel. Maar volgens Ziggo zal Philips eind september met een firmware update komen. Dit is ook gebeurd (29/09/09). Formeel is er geloof ik nog geen certificering, maar bij mij werkt het wel naar behoren.
  Zijn er al meer die de combinatie CI+ CAM van Ziggo (irdeto) / Philips LCD-TV 37PFL8404H hebben om ervaringen mee te delen?
   
 2. alleen discovery hd heeft dolby surround

  Bij mij heeft alleen discovery hd dolby surround geluid. Alle andere zenders zijn gewoon digitaal met CI+
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 okt 2009
 3. Yep, Cam werkt vanaf het begin, nog voor de update van Philips. Wel met de bekende bugs: teletekst alleen op Ned 1, geen ondertiteling bij een aantal zenders. Verder zeer tevreden.
   
 4. bij mij werkt het ook goed, maar heb nog niet de nieuwste firmware op de tv .ik wacht nog even ik denk dat er deze of volgende week een nieuwe firmware komt.ben tot nu toe zeer tevreden met de kwaliteit van de tv en het signaal wat ziggo leverd op de kabel .
   
 5. Bij mij hebben ook de andere HD zenders Digital Dolby. Het is alleen jammer dat ik dat steeds zelf moet selecteren. Ik zou graag willen dat Digital Dobly de default is en dat er pas teruggeschakeld wordt naar "gewoon" gelujid als erg geen Dolby wordt geleverd maar dat heb ik nog niet kunnen vinden. En ja, ik heb ook een 37PFL8404 met CI+ CAM en dat werkt heel goed (afgezien van de paar kleinere al bekende onvolkomenheden).
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 okt 2009
 6. Je kunt wel default Dolby Digital geluid aanzetten hoor (mits er uiteraard een Dolby Digital geluidsspoor aanwezig is).

  Ik weet de stappen niet precies uit mijn hoofd maar het gaat ong. als volgt:
  installatie->talen->gewenst audioformaat->geavanceerd
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 okt 2009
 7. Hey! Bijzonder bedankt. Dat moet je ook maar net weten, maar 't werkt bij mij goed op deze manier.
   
 8. Geen dank!
   
 9. Heb het ook op geavanceerd ingesteld. Wel typisch dat je vervolgens niets bij geavanceerd kunt instellen. Het heeft in ieder geval wel effect op standaard dolby mits uitgezonden.
  Kan het kloppen dat er verschillende dobly signalen worden uitgezonden? Ned 1, 2 en 3 bijvoorbeeld geeft nu wel dolby, maar slechts over 3 speakers (links voor, midden en rechts voor) en discovery hd geeft het echte dolby door over alle luidsprekers.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina