1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nog geen nieuwe modem

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door pcwolf, 10 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sorry maar ik vraag me af over wie dat wat zegt, volgens mij waren deze modems toen allang te vinden op het intranet mbt alle info die helpdeskmedewerkers nodig hebben...
   
 2. Meppel is één van de plaatsen die direct naar 120Mit gaan, zie persbericht: http://www.coax.nl/news/2009/juli/snelheid_ziggo.pdf

  Wat me is opgevallen (door berichten in het forum te lezen) is dat ook in Tilburg abonnees het nieuwe modem (Ubee) pas laat kregen en dat er in Enschede bij verschillende abonnees het Arris modem is omgeruild voor een Ubee modem.

  Voor de rest weet ik niet wat de reden is, als zelfs Isis het al niet weet. :wink:
   

 3. Zou dan wel mooi zijn als Ziggo zoiets duidelijk communiceert. Je wilt niet weten hoeveel klanten die modems aan de deur weigeren OF naderhand terugsturen, omdat ze geen brief van tevoren hebben gehad. Tevens woont mijn Pa niet in Maastricht, sorry, dat was niet duidelijk, maar in een kleiner dorp (ook @home area). En welke snelheid zou AIE-plus dan worden?

  Ik snap dat maastricht gelijk naar 120mbit zou gaan, ook dat is niet gecommuniceerd overigens, ik heb in Juli AIE-Extra aangevraagd, overgestapt vanuit ADSL, metname voor de snelheidsverhoging.
  Ik krijg dan een ED2.0 modem, ok.. Ik bel aantal maal, medewerkers weten eerst van niks, dan blijkt na 60 minuten telefoonkosten dat het modem voor eind Augustus geleverd wordt (dat gold dus ook voor nieuwe klanten, terwijl ze al 50mbit op hun site verkochten). Nog alle begrip voor, nu is het 11 oktober, heb nog niks gehoord of gezien van mn nieuw modem. Kortom voor niets overgestapt vanuit ADSL. Als het nu 120mbit wordt, ben ik wel happy uiteraard, zou alleen handig zijn als ze dat gewoon even melden in een brief, persbericht of per mail oid. Dit slaat gewoon nergens op voor zo'n bedrijf. Morgen maar even downgraden naar AIE-Plus, betaal ik 15 euri minder voor exact hetzelfde :P
   
 4. Duidelijk verhaal, echter downgraden hoeft niet. Als je contact opneemt met het webcare team via deze pagina: https://www.ziggo.nl/klantenservice/ziggowebteam

  Dit is een andere tak van Ziggo support, geef je verhaal duidelijk weer en geef een telefoonnummer op waar je altijd te bereiken bent. Ik heb twee keer iets nodig gehad van ze (waaronder het modem!) en in beide gevallen werd ik binnen twee dagen door ze gebeld.

  Voor het modem hebben ze een monteur langs laten komen om het te plaatsen, voor de andere situatie konden ze niet direct wat betekenen maar is met mij een compensatie afgesproken.

  Ga er van uit dat jij ook met terugwerkende kracht compensatie kan/zal krijgen. In het minste geval dat je betaald alsof je AIE plus hebt.

  Succes, en nogmaals: het webcare team is wel Ziggo maar geen helpdesk niveau, het is een paar niveaus beter! :thumb up:

  PS: zie in mijn bericht met nummer 12 het persbericht, de verhoging voor Maastricht was in juli reeds gemeld.
   
 5. Die webcare helpt ook weinig. Had toen wel dat ze belden dat je compensatie kreeg heb et wel gehad al. Weet niet zeker als het door die webcare kwam die compensatie of dat Ziggo gewoon belde. De laaste keer dat ik gebeld heb over het nieuwe modem. Zei die gast omdat er 7 miljoen abonnees zijn dat het wat langer duurde. Hij zei wel dat ik hem in oktober moest krijgen. Waarom geloof ik dit niet.
   
 6. Dan hebben ze niet op zitten letten. Ik werk zelf op de helpdesk en kende dat modem echt wel in augustus al. Had toen ook al de benodigde informatie, stond inderdaad gewoon op intranet.
  En wat die meneer zei over oktober klopt wel. Het is nogal vervelend dat niet gewoon iedereen op tijd het nieuwe modem heeft gekregen, maar uiterlijk eind oktober worden echt de allerlaatste verstuurd.
   
 7. Ik had ook geen modem en werd binnen 2 uur door ze gebeld en hebben toen een arris modem opgestuurd die netjes 3 dagen daarna afgeleverd werd :)

  Dus werkt wel degelijk
   
 8. Dan moeten ze wel binnenkort een nieuw modem anders heb je niks aan de snelheid:x:x
   
 9. Mij is verteld dat ik hem tegen begin november zou hebben.
   
 10. Hebben er al weer wat mensen sinds kort al een modem binnen?

  Ik nog steeds niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina