1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Enquête resultaten Lipsync fix

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door anoniem, 9 okt 2009.

?
 1. Nieuwe Software in gebruik: probleem is opgelost

  85,3%
 2. Nieuwe Software in gebruik: nog steeds problemen

  0 stem(men)
  0,0%
 3. Nieuwe Software in gebruik: probleem is verergerd

  2,9%
 4. Nieuwe Software niet geactiveerd

  5,9%
 5. Anders (graag apart toelichten)

  5,9%
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lipsync is verdwenen. :pompom:

  Wel heb ik deze week voor het eerst een vastloper van de Samsung gehad. Maar dat kan net zo goed toeval zijn.

  Ik is blij. :)
   
 2. Bij mij lijkt alles nu prima te werken. Geen last meer van lipsyncproblemen op Nederland 1/23 HD!
  Dank aan Anoniem!
   
 3. laat die nieuwe zenderlijst maar komen met de hd's op 1,2 en 3
   
 4. Vanavond weer een vastloper. Is dit toeval?
  Nooit eerder gehad in de afgelopen 2 jaar.
  Heeft niemand anders er last van?
   
 5. Merk totaal geen verschil in kwaliteit voor of na de update. Heb al eerder gememoreerd dat er nooit problemen waren met lipsync en/of vastlopers.
  De DCB-H360 is in november 2006 aangeschaft en in gebruik genomen !
   
 6. Dat lijkt me een goed idee!

  "Anoniem" Kunt U hier iets over zeggen!

  Gr.
   
 7. Nu de resultaten van de fix goed zijn zullen we de software met de aanpassing voor de automatische zender-her-nummering moeten testen op een mogelijke side-effects. Dit zal over enkele weken plaatsvinden. Vervolgens moet de software nog door irdeto getest worden en als die testen ook goed zijn zal de software officieel gereleased worden. Dit kost dus nog wat tijd. Ik verwacht de defintieve software medio november.
   
 8. :thumb up: Bedankt voor de snelle reactie.
   
 9. Ik heb ook een DCB-H360R decoder. Alweer bijna 2 jaar zonder alle voornoemde problemen in gebruik. Tot gisteravond. Tijdens het kijken viel het beeld ineens weg, (zat naar regionale TV Flevoland te kijken) en kreeg ik het geluid van Radio 2. Ik kijk naar mijn instellingen van de favoriete kanalen, en zie daar gewoon op nummer 16 TV Flevoland staan. Weer terug naar TV beeld, en toch weer geluid van Radio 2. Weer bij de instellingen gekeken, maar in de hele lijst van favorieten, kwam Radio 2 niet voor. Waarom zou je dat ook doen, zo tussen de TV zenders.
  Toen in het rechterlijstje gekeken (standaard in volgorde van aanbieden) en zie dat vrijwel alle regionale kanalen de melding "NOT COMPLETED" hadden. Het vreemde van alles is, dat ik ook de zenders in het favorieten deel, niet meer kon verplaatsen, en vrijwel alles in een andere volgorde stond, als dat ik ooit ingegeven had.
  Omdat bij de instellingen het mogelijk was de software update te doen, heb ik dat gedaan. Binnen 10 minuten was dat gedaan, maar het eerdere probleem was er nog steeds. Dus dan maar (voor de eerste keer overigens..) het ritueel van stekker eruit, smartcard eruit, ff eten, en daarna weer opgestart. Wachten op de melding dat de kaart er weer in moet, en daarna ALLE signalen maar weer opnieuw ingesteld. Nog een hele toer, om die decoder op frequentie 514,00 te krijgen. Maar uiteindelijk alles weer op orde gekregen, en favorieten weer ingesteld op gewenste volgorde. Alles werkt nu weer zoals het moet.
  Wat ik wel opmerk, es een hele korte nagalm, als ik de versterker mee laat lopen met het TV geluid. Dat zal die lip-sync zijn, maar ik heb er hoegenaamd geen last van. Kijk net naar Ned3 (DWDD) en daar valt geen ongelijk signaal op.

  Ook weer eens goed nieuws te melden dus van Samsung en Ziggo.

  Maar hoe het komt dat ineens een hele berg zenders wegvallen (NOT COMPLETED) en van volgorde wisselen in mijn favorieten, zal wel een raadsel blijven.
  Of weet iemand een oorzaak?
  Heb overigens beste kwaliteit Hirshmann kabels. 1 mtr van aansluiting naar decoder, en 60 cm HDMI van decoder naar TV. geen splitters o.i.d.

  Reacties zijn welkom...

  Groet,
  Ron
   
 10. Hier in Dongen LS ook opgelost

  Het Lipsync probleem van Ned 1 2 & 3 in HD is hier in Dongen gelukkig ook opgelost met de laatste Software update, nu alleen de volume verschillen en posities nog dan is hij weer Top :thumb up:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina