1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Releasenotes SmartGuide: 1.12.1.275

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Infje, 9 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dan hebben we eindelijk rtl gemist erbij :)
   
 2. Stabilietit, performance en 2 zenders op kunnen nemen maakt het apparaat in 1x weer een mooi product :).

  maar ik blijft sceptisch tot dan!
   
 3. Ik heb sinds een aantal dagen dat wanneer ik de decoder 's ochtends aanzet het geluid van de decoder halverwege staat. Dit terwijl ik hem altijd voluit heb staan omdat ik het geluid via de TV regel. Herkennen meer mensen dit? Het is vreemd omdat er als het goed is geen enkele update nog is geweest de afgelopen dagen maar functionaliteit van het aparaat wel anders is geworden...
   
 4. Heb dit altijd al gehad van de Cisco, maar alleen als de stroom er helemaal af is geweest, niet vanaf Standby. Heb jij het dan nu ook vanuit standby?

  Anyway: ook als het alleen na stroom eraf is is het onhandig. Stroom eraf moet nml nog wel eens bij de Cisco.

  Snap trouwens ├╝berhaupt niet waarom er een volume regeling op de Cisco zit, wie doet het volume nu via de decoder?
   
 5. ik, ik heb er even geen receiver tussen zitten :oyeah:
   
 6. Dat is het vreemde, wanneer de stroom eraf is gegaan is dit standaard (en helaas moet dat enkele keren per week) maar nu is het ook zo wanneer hij vanuit standby aan gaat. Dit was niet eerder het geval...

  En het geluid via de decoder regelen doe ik ook niet, nu heb sowieso een alles in 1 afstandsbediening omdat ik gek werd van al die aparaten! Maar harder en zachter gaat bij mij via de TV (of versterker).
   
 7. Maar wel een TV met een volumeknop neem ik aan :wink:
   
 8. Haha klopt, maar de volumeknop van de decoder werkt toch net zo goed? Ik zet altijd het geluid goed/acceptabel voor op mijn xbox, en dan hoef ik nooit meer volume op mijn tv zelf aan te passen eigenlijk.
   
 9. Hmm, beetje offtopic discussie denk ik, maar de volume van de TV werkt op de meeste types aanzienlijk fijnmaziger dan die van de decoder.
   
 10. Stroom is er hier het laatste half jaar niet vanaf geweest, ondanks intensief gebruik. Is dus niet bij iedereen nodig.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina