1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

zendervolgorde KDL-40W5500

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Ruudski, 9 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat er iemand of je de zendervolgorde kan aanpassen op de Sony KDL-40W5500 :giveup: dit lukt mij niet na het plaatsen van de Cam kaart..
   
 2. Dat klopt. Sony heeft de zendervolgorde vastgezet in de laatste firmware release. Er is bij Sony gemeld dat veel mensen dit vervelend vonden maar het bleek een vrij ingewikkeld verhaal om de zendervolgorde weer instelbaar te maken. Ik heb wel begrepen dat ze er mee bezig zijn geweest maar wat de huidige status is weet ik niet.

  Misschien kan anoniem ons bijpraten. Hij heeft destijds ook contact gehad met Sony i.v.m. de zendervolgorde.
   
 3. Kan overigens wel de favorieten programeren, alleen moet je dan iedere keer op hartje drukken om te kiezen uit de favorieten :thankyou:
   
 4. Kun je wel de zendervolgorde aanpassen in de favorietenlijst? Ik heb ergens gelezen dat dat ook niet kon. Ik heb zelf die favorietenlijst nog nooit gebruikt.
   
 5. De zendervolgorde kan ik niet aanpassen, klopt
   

 6. Eind oktober wordt de software met de sorteer functie verwacht, we zullen deze software echter opnieuw testen. Als de software goedgekeurd wordt zullen we deze versie ook op het netwerk plaatsen.
   
 7. Joepiee :pompom:
  Dank je Anoniem voor het doorspelen van ons verzoek naar sony :thankyou:
   
 8. :giveup:Ik heb inmiddels de nieuwe firmware update van Sony 1.6 geinstalleerd op mijn KDL-40W5500, maar als ik naar sorteren zenders ga kan ik nog steeds niet sorteren :giveup:
  Ik had juist gehoopt dit in de nieuwe release te kunnen instellen.
   
 9. Lees de tekst maar eens goed op de site van Sony want daar staat deze regel.

  "DVB-Cable- Graag aandacht voor het volgende, na het updaten naar deze nieuwe software versie zal de programma sorterings functie in dit apparaat niet meer beschikbaar zijn zoals wordt voorgeschreven door de kabelexploitant. Indien dit voor U niet acceptabel is stop dan met de update."

  Goed lezen voor je een update doet!!
   
 10. mmm klinkt vreemt...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina