1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Modem: motorola sb5101E, wel internet geen draadloos netwerk

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door HVDL_47, 7 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hij schrijft voor merk (router) zie titel. Titel is motorola sb5101e. Dus nogmaals, is er wel een router? Of hij heft een zeer bijzondere sb5101e gehad, one in a million, waarvan het wireless gedeelte de geest heeft gegeven. Beschouw dit laatste als onzin.
   
 2. Hij zegt ook dat er wel altijd een beveiligd netwerk was... waar ze de code van wisten. Hoe dan ook is het erg vreemd. Maar ja, dacht dat studenten daar wel slim genoeg voor waren om dat even uit te zoeken...
   
 3. Misschien allemaal loos alarm dan. Ik ga nu wat ver, maar misschien heeft er iemand over de router gepist. Daar houden ze ook niet van. Moeilijk zo te beoordelen. Wel blijft de man ons type en merk router schuldig. Hoe moeilijk kan dat zijn, het staat erop.
   
 4. :schater: Sweex 11b
   
 5. Sweex... Daar ben ik ook ooit mee begonnen. Wat een rotzooi is dat. Waarom heet het niet Suxxx? Maar de founder van deze company staat mooi in de quote 500. Of de junior quote 500. Hoe dan ook, hij heeft het goed gedaan. Business-wise dan.
   
 6. Tja, als je weet dat je klanten het toch wel kopen uit financieel oogpunt... Zelfde als met budget range Edimax. Lekker goedkoop routertje op de kop tikken om er vervolgens na een aantal maanden achter te komen dat het wel een beetje duurkoop was vanwege de instabiliteit en de snelheid af te remmen.

  Ben zelf ook met een Sweex begonnen jaren geleden... never again. Dan maar wat meer geld kwijt zijn.

  Maar goed... hij kan waarschijnlijk de router niet vinden tussen al de vuilniszakken (grapje)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina