1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo verhoogt internetsnelheid naar 120 Mb in Amersfoort

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Aslan, 7 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Maar ja, verschillend in snelheid. Terwijl er bij mij geen router tussen zit en aan mijn netwerkkaart kan het niet liggen kan makkelijk de snelheden aan {1,0 Gbps}...

  Vreemd, of niet!?

  :?
   
 2. Niet, je bent waarsch. gewoon nog niet omgezet.
   
 3. :oops: ...Oeps, daar had ik nog niet bij stil gestaan :oyeah:...

  :wink:
   
 4. Nette snelheid. :thumb up:

  Hoe is het met downloaden van newsservers? Een mooie 13 à 14 MB/s?
   
 5. Er staat een bericht op de Ziggo site met een vermelding aangaande de verhoging naar 120Mbit: https://www.ziggo.nl/#producten/alles-in-1/adsl/

  Vooral de laatste zin is erg duidelijk (de ** staat achter de download en upload snelheid van 120Mbps en 10Mbps in het bericht):

  Geen Breda.... Eerst maar eens lekker naar de 80Mbit, het is leuker een paar keer een cadeautje te krijgen dan 'alles in een' keer. :wink:
   
 6. Licht verontrustend is wel dat in dit artikel gesproken wordt over "in de loop van volgend jaar" inplaats van "dit najaar".... evenals "komende jaren"
   
 7. Wel Renatus ik heb diverse testen uitgevoerd met diverse snelheden, als je een download hebt gaat het allemaal redelijk stabiel, maar daar waar bij 50 mbit bij meerdere downloads je bijna geen snelheids drop zag zie je nu dat je beter niet kunt blijven downloaden tijdens het checken evt repareren en uitpakken van bestanden. verder is het gemiddelde zo'n 12 a 13 Mb/s mit's zo ingesteld dat hij download pauzeert tijdens die andere operaties.

  Ik wil misschien dit weekend een vergelijking doen met de Arris en deze hier publiceren, weet niet of ik echter zoveel tijd heb maar ben wel heel erg benieuwd.
   
 8. :pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom:

  Net opnieuw een speedtest gedaan:

  [​IMG]

  :thankyou::thumb up:

  YAY!!!!!!

  :wink:
   
 9. nu zonder router haal ik 116 / 10

  ........ 1 gbit router lol........
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 nov 2009
 10. Er is al eerder eens gezegd dat 1 gbit router niks zegt over de wan naar lan doorvoer die zou best eens 80mbit kunnen zijn dan kom je never met router aan die 116mbit, je hebt dus een nieuwe router nodig die overweg kan met deze snelheid en voor weinig kun je al een D-link kopen met doorvoer snelheden van 257 / 332 mbit dan kun je dus wel even vooruit, een topper voor een kleine 120 euro is ook de Netgear WNDR3700 408mbit doorvoer.
  Linksys wrt320n 145mbit doorvoer , aan jou de keuze.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina