1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo verhoogt internetsnelheid naar 120 Mb in Amersfoort

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Aslan, 7 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb vanaf de eerste dag dat ik het Ubee modem heb aangesloten 1 keer een reset moeten uitvoeren (na 4 dagen) en verder niet meer aan het modem gezeten, ben nu dus ruim 3 weken onafgebroken online, (PC 3812)

  Even voor de klagers die nog heel lang moeten gaan wachten tot dat ze 120 Mb krijgen, Amersfoort was één van de laatste gemeente waar de nieuwe modems geleverd werden :shock: :shock:
   
 2. [​IMG]


  Ik lees dat er veel problemen met de Arris modem is en ik heb er geen last van deze modem altijd aan voor de laaste 2maanden en heb zelfs bericht gekregen dat ik een nieuwe modem toe gestuurt krijg vanwegen de nieuwe snelheid pc3814
   
 3. Nu weet je ook waarom!
   
 4. [​IMG][​IMG]

  vandaag een nieuwe ubee evm3200 modem binnen gekregen van ziggo en aan gesloten moet nog een nieuwe kabel doorvoeren maar dit is de snelheid van de ubee modem gebruik nog steeds de cat5 kabel de cat6 kabel die meegelevert is is nog niet aangesloten
   
 5. [​IMG]

  Snelheid is goed.
   
 6. heb gisteren ook de nieuwe modem gekregen aangesloten maar geen 120 mb lijn 3823
   
 7. waarschijnlijk behoor jij dan dus niet tot één van de 500 geselecteerden
   
 8. Volgens de berichten zou Ziggo vanaf woensdag 14 oktober de rest van A.I.1-E aansluitingen in Amersfoort gaan verhogen naar 120 Mb, nu weet ik niet of dit toeval is maar sinds woensdag reboot mijn Ubee modem zich spontaan en heel onregelmatig, soms maar 1 keer per dag en gisteren avond (zaterdag) maar liefst 6 keer. Mijn snelheid is nog niet omhoog gegaan zit dus nog op 50/5 Mb.

  Snelheden zijn oké op speedtest.net en op Ziggo, de pingtest is ook dik in orde, Ping = 12 ms, packet loss = 0% en Jitter 0 - 2 ms.

  Zijn er meer gebruikers in Amersfoort die hier sinds 14 oktober last van hebben ?
   
 9. heb ook nog steeds 50/5 en regelmatig dat internet even 10 a 15 sec weg is en weer terug komt . volgens ziggo storingsdienst moet ik voor februari 2010 me 120 mb lijn hebben zo niet dat is er iets mis maar het is maar een extra service .dus heb je het niet heb je pech:shock: aldus de medewerker storingen ziggo op 17-10-2009 .snap er werkelijk niks van.:roll::roll:
   
 10. Met een beetje geluk heeft de medewerker zijn mond voorbij gepraat en is het de bedoeling dat in heel Nederland de 120Mbit in februari 2010 een feit is... :wink:

  Als je het eigen bericht van Ziggo leest (in bericht 1) dan staat daar heel duidelijk dat heel Amersfoort voor eind oktober 2009 naar 120/10 gaat. En dat is geen 'extra service', maar een door Ziggo zelf aangekondigd feit.

  Het lijkt er op dat je met een medewerker gesproken hebt die niet echt op de hoogte is van de hoed en de rand.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina