1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Philips 32PFL5604H/12

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door lollita, 5 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. en als deze optie niet werkt hoe ga ik het dan voor elkaar krijgen,

  ik heb nl1 en ziggo kanaal ook de programma gegevens heb ik. De rest is een zwart scherm onderin het scherm komt wel een balk met coded program. hoop dat iemand een oplossing heeft, laatste software installed. Volgens ziggo moet ik opnieuw authenticaten. Ik krijg echter geen schermen van authenticate meer.

  groeten,

  Willem
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 29 okt 2009
 2. Als je echt de tekst 'coded program' krijgt dan heb je de taal van de TV op Engels staan en zover ik heb begrepen is het van belang dat die op Nederrlands staat. Die instelling zit ergens in de Configuratie.
   

 3. taal staat op nederlands

  btw moet de tv altijd authenticate doen, dit heb ik in het begin een keer gezien, maar nu doet ie helemaal niks authenticaten. Ik bedoel elke keer als je hem aanzet?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 okt 2009
 4. Ja, hij athenticeet elke keer als je hem aanzet of uit standby haalt. Het gaat dan sneller dan de eerste keer en je ziet het niet altijd, maar het gebeurt altijd.

  Overigens als de mededeling 'coded program' is en niet 'gecodeerd programma' dan heb je echt nog ergens iets op de taal Engels staan. Je kan de taal van de TV en van de CAM module onafhankelijk van elkaar instellen en het is vast verstandig om die allebei op Nederlands te zetten.

  Als je in het configuratie menu kijkt, zie je dan onder diversen de Common Interface vermeld? Zo nee dan zit de module er niet goed in. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de connector pootjes in de TV kunnen verbuigen. Maar hij kan er natuurlijk ook net niet ver genoeg inzitten. Of mischien verkeerd om. De paarse sticker met Ziggo moet naar de muur.

  Verder kan de chipkaart er nog verkeerd om inzitten en moet je natuurlijk de chipkaart aanmelden bij Ziggo. Of de kaart er goed inzit kan je ook via het Configuratie->Diversen->Common Interface menu zien. Kijk onder status smartcard. Als hij er goed inzit moet het kaartnummer zichtbaar zijn en de status 'card in' zijn.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 okt 2009
 5. de hele post van je hielp enorm, het blijkt dat ik een oude smartcard heb die er anders in moet dan in de handleiding staat, kortom ik had beter moeten kijken. Wel was de bovestaande menu optie de uitkomst voor mijn probleem.

  Super bedankt voor je post.

  willem
   
 6. Philips en Ziggo

  Kan ik met mijn tv 32PFL9613D/10 gebruik maken van de Digitale Televisie Module: oftewel Digitaal televisie kijken zonder gebruik van een aparte digitale ontvanger?
   
 7. Helaas voor jou: nee. De DTM is alleen geschikt voor toestellen met een CI+-slot. Alleen toestellen die voor de laatste letter eindigen op "4" hebben een CI+-slot, en bij jou is dat een "3". Meestal hebben CI+-toestellen als laatste letter dan ook nog een "H" (ik dacht van "HD" maar ben niet helemaal zeker) waar jij een "D" hebt.
   
 8. Kleine Update van mij ben tenslotte begonnen met deze thopic.
  Maar vandaag het opnieuw geprobeert en het werkte nog ook.
  Gewoon zenders opnieuw opgezocht met het humax kastje niet aangesloten en de stekker uit de tv getrokken en kaart er in en aan gezet.
  En gaan met die banaan ned 1,2,3, HD en de rest oop goed van beeld.
   
 9. Hoi, volgens mij kun je dit alleen met Kpn digitenne. In deze TV zit een DVB-T (digitenne) als digitale ontvanger en geen DVB-C (kabel) ontvanger ingebouwd. Tevens heeft deze TV alleen een CI interface en geen CI+. Deze is volgens mij geschikt voor een module van digitenne, zodat je voor digitenne geen apparte ontvanger/decoder nodig bent. Ea kun je bij KPN navragen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina