1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

'Mijn Ziggo'

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ed, 5 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, met 5 man testen en het zal wellicht prima draaien, de foutmelding die ik te zien kreeg hadden meer te maken met het feit dat 10.000 man tegelijk probeert in te loggen.

  Maar een goede loadtest had geen kwaad gekund, nee.
   
 2. Weer iets wat ze uitstellen dus.... Want je lees nu helemaal niets meer over een nieuwe website op www.ziggo.nl

  Zelfs tussen het kopje "nieuws" is deze melding weg.
   
 3. Mijn moeder heeft telfort adsl en zij heeft echt alleen maar problemen met haar adsl. Regelmatig uitval. Ze komt gemiddeld 100 keer per dag online op msn. (goede reden om haar af en toe te blokken :oops: )
  En zij is echt niet de enige die dat probleem heeft met Telfort. Als je dus overstapt zou ik aanraden toch te kijken of er geen andere adsl provider bij jou in de regio is.
   
 4. Zonder verder afbreuk aan je verhaal te willen doen. Het is niet goed voor hun portemonnee :wink: Word echt geen cent aan verdiend.


  Hier ben je mij toch even kwijt. Last minute werk? Juist dan zal je zien dat iets zich voordoet waardoor je het niet of nog maar net gaat halen. Kan je voorkomen met een goede voorbereiding.


  Ik kan haar wel begrijpen. Je achternaam, postcode en plaats kan door ieder die jou weet te wonen, en weet hoe je heet opgenoemd worden. Geeft nog geen garantie dat je ook daadwerkelijk de juiste persoon aan de lijn hebt.

  Draai het verhaal eens om. Iemand belt de helpdesk, doet zich voor als jou op basis van de criteria die jij noemt, achterhaald het klantnummer ed, en voert vervolgens een wijziging door onder jou abonnement. Sta je raar op je neus te kijken vermoed ik zo.

  Dus ja, ik kan mij wel een beetje voorstellen dat ze niet zomaar alle gegevens aan een beller verstrekken. Voordat ze het weten worden ze op de vingers getikt omdat ze te makkelijk met de persoons/privacy gegevens omgaan.

   
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 okt 2009
 5. 1.Als dit niet goed voor hun portemonnee is, dan weet ik niet wie hier aan dit verhaal verdient. Het is toch hun 0900 waar ze geld voor vragen? Belastingdienst verdient niks aan hun helpdesk.

  2.Heb ik niet echt kunnen voorkomen met een goede voorbereiding. Het was mij namelijk voor de tijd niet bekend gemaakt (ook niet toen ik een van Ziggo medewerkers sprak) dat Telfort extra gegevens nodig zou hebben om het overstappen te kunnen regelen. Dag daarvoor heb ik nog met Ziggo gebeld en hier specifiek naar gevraagd, ik wou namelijk weten of ik extra kosten zou oplopen door bij hun met het Internet weg te gaan (die op dit moment deel maakt uit het pakket, waar ik waarschijnlijk toch apart voor betaal, kan me anders niet voorstellen dat dit geen invloed heeft op de maandelijkse kosten, typisch). Ik heb wel telefonisch mijn abonnement kunnen opzeggen (vroeg ze ook gelijk naar), maar ik vond het niet nodig omdat ik het via Telfort wou laten doen. Dat om te voorkomen dat hier extra verwarring bij Telfort over zou kunnen ontstaan. En je raadt het al, ook hier had ik mijn klantnummer niet voor nodig.

  3.Gezien punt twee kan ik me hier dus helemaal niets bij voorstellen. Als ik in staat ben om toch alles te doen zonder mijn klantnummer bij de hand te hebben, inclusief het afsluiten en het opzeggen van het abonnement, waarom mag ik niet weten wat het is? Dat betekent dus dat het eigenlijk nergens voor nodig is, dat zie je ook als je Ziggo klantenservice belt, ze vragen of je klantnummer of je postcode, dat geloof ik alleen om (verder) achter te kunnen halen waar je zit en eventueel wie je bent. Je kunt niks met alleen het klantnummer van een ander, net zoals je geen geld van iemands rekening af kunt boeken door alleen zijn rekeningnummer te weten. In geval van Ziggo heb je nog steeds wel de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig om je in te loggen.

  Verder geloof ik wel dat Telfort ook geen geweldige provider is, maar als ik kiezen moet tussen veel geld lappen voor een trage verbinding bij een (sorry dat ik dat zeg maar naar mijn mening minder dan) matige provider 1, dan ga ik liever voor net zoveel geld lappen voor een vele malen snellere verbinding bij een potentieel matige provider 2. Bovendien kan ik tot op heden geen slechte woord over Telfort zeggen (wellicht komt dat nog?).

  Ziggo (vroeger @Home) is volgens mij net als KPN nooit goed aan de concurrentie gewend geweest en het dringt daar maar niet door dat mensen zich niet eeuwig voor een gek zullen laten zetten (KPN weigerde ook wel een keer telefonische aansluiting bij mij te regelen alleen omdat er in hun computer mijn huistoevoeging niet bekend was).
   
 6. 10 cent per minuut... kosten personeel, kosten apparatuur, tja, je hebt gelijk hoor ;)

  En wat je verder in je betoog vermeld: suc6 met Telfort...
   
 7. Natuurlijk heb ik gelijk. Wat je verdient wil niet gelijk zeggen dat het winst is, maar het maakt mij ook niet uit waar dit geld aan uitgaat, het is alleen belangrijk dat ik het kwijt ben (sterker nog zonder te worden geholpen), punt.
   
 8. Bereid je dan maar voor dat Telfort 3x zoveel (0,30 p/m) vraagt.
   
 9. Dat is inderdaad wat er op hun website staat, als je echter klantenservice lijn 0900 - 9596 belt zul je zien dat het 0,1 p/m is, dus 10x minder.
   
 10. Het begint hier gelijk te stinken. Ga lekker weg dan en vervuil het forum hier niet, met dat vieze spijkers op laag water zoeken...

  Je wist van te voren wat alles ging kosten (men vraagt jou een handtekening voor akkoord), lekker makkelijk, mosterd na de maaltijd.

  Zo zielig, die mensen die ineens wel alles kunnen opnoemen wat niet goed is, als er iets fout gaat. Op zich niet erg, maar ze halen alles er bij...

  Frustie heet zoiets...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina