1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

beveiligen van dir655

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door simone46, 4 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb een vraag, sinds een tijdje heb ik dir655 router aangeschaft, geinstalleerd en "beveiligd"althans dat denk ik, nu hebben mijn kinderen me gewaarschuwd. Volgens hen is mijn router niet beveildigd.....Heeft iemand voor mij een oplossing hoe ik dit kan controleren en als deze niet beveiligd is HOE DOE IK DIT???

  Alvast bedankt.
  groetjes Simone
   
 2. Het controleren is heel simpel: zoek draadloze netwerken in je omgeving. Windows zet bij de beveiligde netwerken een sleutel. Staat er bij jouw netwerk een sleutel, dan is je router beveiligd. Staat er geen sleutel, dan niet.
  Hoe je de beveiliging instelt weet ik niet; heb daar geen ervaring mee.
   
 3. op de laptop van mijn dochter kan ze dlink router vinden maar deze geeft de melding: de instellingen die op deze computer zijn opgeslagen komen niet overeen met de vereisten van het netwerk.....
  Helppppp
   
 4. Wat je kan doen is de hele verbinding weghalen.
  In Windows XP: start > configuratiescherm > netwerkinstellingen > rechts klikken op lan-verbinding/draadloze verbinding (afhankelijk of het respectievelijk bedraad of draadloos is) > disable > menu 'bestand' > nieuwe verbinding maken > verbind met internet > kies uit een lijst met internetproviders.
  Als je er een cd bij hebt gekregen (bij de router) kies je de onderste optie.

  In Windows Vista: start > configuratiescherm > klassieke weergave (aan de linkerkant) > netwerkcentrum > lan-verbinding OF draadloos verbreken > kies voor taak 'verbinding maken' (aan de linkerkant) en doorloop de stappen (heb hier geen Vista dus weet deze niet...).

  Maar als je kinderen zien dat het niet beveiligd is, dan kunnen zij je ook vertellen hoe ze dat zien toch? En misschien kunnen zij je ook verder helpen? Want eerlijk gezegd is dit het enige dat ik kan verzinnen :oops:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina