1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eredivisie live 10 weken voor 5 euro

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Renatus, 2 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee hoor, heb het wijzigingsformulier van hun voor het opzeggen al een paar weken in huis.

  Gert.
   
 2. Wat me opvalt bij deze acties is dat er nergens staat dat dit alleen geldt als je (bijvoorbeeld) de laatste 6 maanden geen abonnement hebt gehad bij de zelfde dienst. Dit staat wel de actie van sport1 en film1.

  Ik zou bijna gaan denken dat het heel stom is van me om maar braaf elke maand de volle mep te betalen... alhoewel die paar euro per maand niet echt spannend zijn en het steeds aanvragen en opzeggen ook niet echt van een leien dakje gaat.
   
 3. Ik heb nog geen formulier gehad, maar klim tzt. (lees) eind oktober zelf wel in de telefoon om het voor eind november opgezegd te hebben.
   
 4. Nee, stom is dat niet als je een echte voetballiefhebber bent, maar dat ben ik in wezen niet. Ik wil graag zo af en toe, hier en daar, een wedstrijd zien maar heb daar de 14.95 p/m niet voor over. Dus zie ik het dan maar als sport om gebruik te maken van alle aanbiedingen om het voor niets of voor een luttel bedrag te zien en vervolgens neem ik het op de koop toe dat onze kabelboer niet altijd in staat is de handel op tijd te aktiveren op m'n smartcard.

  Gert.
   
 5. Gelukkig maar.... :wink:

  Mocht je zondag op eredivisie live toevallig FC Utrecht tegen PSV voorbij zien komen, dan zit ik ergens in de mensenmassa. :thumb up:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 okt 2009
 6. Heb nu zelf even de wijzigingsbrief vergeleken met mijn faktuur. In de wijzigingsbrief staat dat EL per 30-09 is komen te vervallen maar het staat weer keurig in de faktuur voor 14.95 van 01-10 t/m 31-10. Dat wordt dus nog even 2 weekjes wachten (het is per slot van rekening mijn probleem niet) en dan maar eens bellen voor restitutie van die 14.95 omdat zij bevestigd hebben dat EL per 30-09 zou komen te vervallen.

  Gert.
   
 7. Ik heb eredivisie live al vanaf 31 juli en nog steeds beweren ze bij Ziggo dat ik er geen abonnement op heb... Ik vind het prima als ze het niet factureren maar dat zal wel weer 3 maand duren en dan ineens een gepeperde factuur. Ben de ziggo administratie zat!
   
 8. Ik vrees dat je inderdaad, op een gegeven moment, een faktuur krijgt waar je niet blij van wordt. Je kan die administratie wel zat zijn maar er komt een moment, en dat is ook mijn ervaring, dat die (EL) rekening op de faktuur staat van zoveel maanden... Dan kan je hoog of laag springen maar dan moet er wel betaald worden. :cry:

  Gert.
   
 9. Uiteraard, dit heb ik al eerder meegemaakt met ze. Alleen ik ben het zat ze steeds te bellen, elke keer hetzelfde liedje. Zo beweren ze ook dat ik film1/sport1 per 2 oktober heb, terwijl dit toch al echt vanaf half augustus heb. Ben het gewoon spuugzat! :no: Het blijft misgaan, en ik kan er weer elke keer achteraan, en die loze beloftes en ondeskundige helpdeskmedewerkers ben ik echt zat.
   
 10. Ik zou ook wel een abbo willen nemen voor een paar maanden maar ben bang dat het weer een eindeloos lang verhaal gaat worden met opzeggen bij Ziggo.
  Ze zijn al zo moeilijk te bereiken per telefoon.
  Maandag 12 oktober zijn ze in Radar op de TV weer aan de beurt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina