1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

modem s'ochtends altijd resetten

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Bvleer, 2 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bvleer

  Bvleer Forum Member

  Berichten:
  26
  Hallo,

  Sinds een week moet ik elke ochtend mijn modem resetten, anders heb ik geen telefonie en internet. De rest van de dag werkt vervolgens alles prima. Dit is elke ochtend het geval. Helpdesk geinformeerd maar dat krijg ik bullshit antwoorden als 'kabels checken' ed.

  Iemand hier ervaring mee?

  Bert
   
 2. BenJ

  BenJ Forum Member

  Berichten:
  1.439
 3. Kraiden

  Kraiden Forum Member

  Berichten:
  9
  Ik heb hetzelfde probleem en ik heb alles geprobeerd, ook wat Kabouter in dat topic heeft geplaats, de modem reset met de pc uit etc.

  Het werkt gewoon niet en ik kan elke morgen de modem 15 seconden uitzetten en dan weer insteken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 nov 2009
 4. Gizmo©

  Gizmo© Forum Member

  Berichten:
  598
  Ik heb dit probleem ook een tijdje gehad. Bij mij hebben ze de wandaansluiting incl. de versterker (deze zit nu ineen met de wandaansluiting), daarna was het probleem verholpen.
   
 5. Kraiden

  Kraiden Forum Member

  Berichten:
  9
  Heb je de wandaansluiting gebruikt die bij het nieuwe modem zat?
   
 6. Gizmo©

  Gizmo© Forum Member

  Berichten:
  598
  Bij mijn nieuwe modem zat geen nieuwe wandaansluiting. Na veelvuldig klagen heeft men pas een monteur gestuurd die de aansluiting heeft aangepast. Sindsdien werkt alles weer naar behoren.
   
 7. edsnor

  edsnor New Member

  Berichten:
  2
  Bij mij trad dit probleem na 1 oktober op. Ik heb voor 5 euro verbeld met de HD. Ik liet mij ontvallen dat ik 's nachts bij mijn router de stroom eruit trok. Dit werd meteen aangegrepen als oorzaak. Ik mocht dit nooit meer doen! Sinds die tijd heb ik 's morgens nog telefoon en internet!?
  Crashed het modem als ik de router van het stroomnet zet? Zelf getest, is zo! Is het mijn fout? Of is het modem te gevoelig?:no:
   
 8. Saywhat

  Saywhat Forum Member

  Berichten:
  953
  Kan je je afvragen of iedereen die een pc rechtstreeks heeft die aan laat staan ;)
  Verder zat mijn vorige router op een stekkerblok waar ook de pc op zat, dus ging ook altijd uit, maar werkte altijd gewoon weer na aanzetten...
   
 9. Isis

  Isis Forum Member

  Berichten:
  770
  Het gaat om de spanning die op de netwerkkaart staat. Als je je computer uitzet, blijft er altijd nog spanning op de netwerkkaart staan.
  Het modem houdt spanning op de netwerkpoort en verwacht spanning van een netwerkkaart terug te krijgen. Dat gebeurt niet omdat de router van de stroom staat. Of doordat er geen spanning terugkomt of doordat de spanning van het modem in een rare loop komt (weet niet precies hoe dat elektrotechnisch zit) snapt het modem het niet meer en gaat-ie over z'n nek.
   
 10. Saywhat

  Saywhat Forum Member

  Berichten:
  953
  Dit is niet zo. Probeer maar eens je pc gewoon lekker van de stroom een mooie poos, daarna werkt het gewoon zonder resetten van het modem hoor.
  Zoals ik al aangaf hierboven gebruikte ik in het verleden een apart stekkerblok, deze schakelde ik dus uit dmv de knop die daarvoor op dat zelfde blok zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina