1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door toet007, 1 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goeiemiddag,

  Wat ik nu niet begrijp is dat per 1 september de internet snelheden zijn verhoogd naar 50mb, nu heb ik is vandaag een snelheidstest gedaan en kwam hier op uit

  [​IMG]

  Dit is toch geen 50mb, had wel een uitschieter er tussen zitten van 76820kb.

  Hoe kan dit ?

  Ik heb een motorola modem staand met die lichtjes van voren, en een draadloos router ertussen, laptop ontvangt draadloos het internet.

  Alvast bedankt...........
   
 2. Is je draadloze verbinding wel geschikt voor 50 mBit?
   

 3. Dit ligt dus aan mijn draadloze router waarschijnlijk ( linksys, destijds 30 eurie geloof ik )
   
 4. Dat kan, maar hoeft niet. Om dat zeker te weten zou je je laptop best even rechtstreeks op het modem aansluiten (haal daarna het modem een halve minuut van de stroom). Daarna doe je opnieuw een speedtest met www.speedtest.net. Als je dan wel je snelheid haalt ligt het aan het draadloos ja.
   
 5. Ik zie motorola en 50mbit in een post. De motorola kan geen 50 leveren, daarvoor heb je een Arris of Ubee nodig. Wellicht heb je een typefout gemaakt.

  23Mbit is een normale maxsnelheid voor een wifi-g netwerk. Zoals Isis al aangaf kan daar de oorzaak zitten. Voor 50Mbit heb je een wifi-n netwerk nodig (zowel aan de routerkant alsook aan de laptop kant uiteraard)
   
 6. Er zijn per ongeluk enkele Motorola ED3 modems uitgeleverd. Deze zijn echter nog niet getest en hadden niet uitgeleverd mogen worden. Wellicht heeft hij zo'n modem? In dat geval moet overigens wel contact worden gezocht met de helpdesk :p
   

 7. Mijn ''dell''laptop is een paar maanden oud, kan ik ergens zien of ik z'n n wirreless systeem op mijn laptop heb.Die ''n'' routers die ken ik wel.
   
 8. Dat staat als het goed is op de doos van je laptop of in de gebruikhandleiding. Welke Dell heb je specifiek? Dan kan ik ff googelen voor je, kijken of ik de specificaties kan vinden.
   

 9. Dell studio 1535......ik ga ff de bestellinglijst ff opzoeken.

  net met utp erin gewoon hetzelfde......

  die speciale modems waar kan ik die krijgen/kopen...

  # update#

  Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European1
  Wireless Label (Dell Wireless Cards)- Core 2 Duo

  Dit is wat ik egvonden heb wat bij mij op de bon staat.
   
 10. Je moet sowieso een eurodocsis 3 modem hebben. Die had je allang per post moeten krijgen van Ziggo. Dat is kennelijk nog niet gebeurt, dus kan je het beste de helpdesk bellen (optie 'storingen internet') en aangeven dat je nog geen eurodocsis 3 modem hebt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina