1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

afstandsbediening reageert op tv

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door rossifumi, 30 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Na aanschaf van m'n Digi1 decoder deze aangesloten op m'n lcd televisie (Haier). Maar bij het wisselen van kanalen via de STB begon m'n televisie ook te reageren. Hij "sprong" weer in de analoge stand, na terug zetten via AV op digitaal en het wisselen van kanalen (via STB) ging de TV bij het drukken op 8 zelfs gewoon uit:!::shock:. Herkent iemand dit probleem en is hier ook een oplossing voor?
   
 2. Hier is helaas geen oplossing voor,behalve de decoder ruilen voor een ander merk, de signalen van de afstandsbediening lijken teveel op elkaar waardoor de tv reageert op de opdrachten.
   
 3. Het is inmiddels prima opgelost door Digi1. :thumb up: service. Ze hebben mij een andere afstandsbediening (blauw i.p.v. grijs) opgestuurd + een instructie hoe ik de blauwe afstandsbediening kon aanmelden op de STB. Na alles te hebben uitgevoerd kan ik nu met de afstandsbediening van de STB ook daadwerkelijk de STB bedienen en reageert de TV er niet meer op. :applause::applause::applause:. Wat mij betreft kan er dus een slotje op deze discussie. :frons:
   
 4. Blijkbaar kan de digi1 dus een andere frequentie gebruiken, netjes !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina