1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Your host is not fully CI+ compliant

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door M1ke, 30 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb afgelopen weekend een UE55B7020 besteld na gebeld te hebben met de winkel of dit wel het juiste type was (dus met ondersteuning voor CI+). Gisteren de TV ontvangen en tot mijn verbazing stond op de doos het typenr UE55B7020WWXXC, volgens mij dus niet CI+. Ik heb met de winkel gebeld en daar werd mij verteld dat Samsung dmv een software update zou hebben gezorgd dat ook dit type met CI+ werkt. Mij is toegezegd dat ik mocht proberen of ik de boel aan het werk kon krijgen met de nieuwe firmware en als het niet lukt dat de TV omgeruild zal worden. Ik heb de nieuwe firmware (ver.T-CHU7DEUC-2008.02)geinstalleerd maar ik krijg de melding 'Your host is not fully CI+ compliant' als ik de CI+ module er in doe.
  Weet iemand of het inderdaad waar is dat Samsung mbv een firmware update heeft gezorgd dat de WWXXC types ook CI+ ondersteunen? Het lijkt mij persoonlijk sterk, volgens mij is het een hardwarematig iets. Maar.... je kunt het nooit helemaal zeker weten.
   
 2. Samsung UE 46B6000VWXXN - CI+ compatable

  Meerdere keren geprobeerd om de Ziggo CI+ kaart te installeren. Ned 1 lijkt goed te werken. Andere kanalen lukt niet. Verder geeft hij aan Host not fully compliant. Moet ik software upgraden of is de TV toch niet compatable?
  Kan iemand adviseren?
  Thx, Mark
   
 3. De CI+ Cam zal niet werken met jou versie, alleen de P series. Enige opties zijn : Alphacrypt module( wat niet ondersteund wordt door Ziggo) of een STB.
   
 4. Dat is al vele keren hier besproken: Een WXXN heeft een standaard DVB CI slot en geen CI+ slot. Daarvoor moet je de PXXN uitvoering van dezelfde TV hebben. Gaar dus niet werken.
   
 5. Samsung 7090 "host not fully ci+ compliant"

  Ik heb een vergelijkbaar probleem. Ik heb een Samsung ue46B7020 (led tv) besteld en staat ook op de bon, echter het blijkt een Samsung ue46b7090 (duits model?) te zijn. De leverancier doet het vrij makkelijk af door telkens te verwijzen naar de handleiding van ziggo maar ik blijf de melding "your host is not CI+ compliant" krijgen. Via de specs (modelnummer) op de duitse Samsung site heb ik gezien dat het wel een CI+ geschikt toestel is. Ik heb inmiddels wel de laatste Firmware geinstalleerd.

  Verder lukt het me niet om de digitale kanalen te vinden via de door ziggo opgegeven frequentie en netwerknummer, hij vindt wel een aantal (ca 100) kanalen via volledig zoeken. Overigens komt er dan geen NED 1 hd in beeld. Ik heb de kabels getest (gewoon analoog zoeken) en het beeld is verder prima (natuurlijk niet HD wat ik uiteraard wel wil) de kabels zijn dus goed. Iemand suggesties?
   
 6. Geef eerst eens het exacte type nummer, dus niet alleen "UE46B7090" maar ook het restant van dat type nummer. Verder vrees ik dat je het wel kan vergeten dat de CI+ CAM gebruikt kan worden als er nu al gemeld wordt dat de TV niet CI+ geschikt is. Er zit waarschijnlijk een standaard DVB CI slot in gezien die foutmelding.
   
 7. Je hebt het volledige type nummer toch wel van de type informatie op de TV gelezen en niet van deze website? Ik stel die vraag omdat de Duitse website zelf al aangeeft dat er meerdere modellen van die UE46B7090 in omloop zijn, dus is er maar één nummer dat uitsluitsel geeft en dat is het nummer zoals dat op het type plaatje achterop de TV wordt weergegeven.
   
 8. jahoor, het typenummer heb ik van de tv afgehaald.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina