1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

37PFL9604H12 en Surround

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door mailer, 29 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb op mijn tv mijn HT aangesloten via de digital audio out maar heb nou niet het idee dat ik 5.1 surround luister mijn receiver geeft het ook niet aan. Word er wel met 5.1 uitgezonden op ned zenders en kan de philips dat signaal wel doorgeven? :?
   
 2. Als ik het goed begrepen heb kun je alleen via HDMI 5.1 doorgeven. Digital out is 2 kanaals surround (misschien 2.1)
   
 3. Dat kan ik me niet voorstellen mijn dvd speler is optisch aangesloten op mijn HT en daar werken alle varianten (prologic II, DTS, 5.1, 6.1 en 7.1)
  Dus dat dit alleen via HDMI gaat klopt niet.

  De coax SPDIF digital out is een vervanger voor een optische uitgang zover ik weet.
   
 4. Dat klopt, maar in het geval van de philips tv geeft hij alleen DTS/5.1 e.d. door via hdmi en niet via de digitale uitgang SPDIF.
   
 5. Ik heb mijn Philips TV met SPDIF/out aangesloten op een Bose 3-2-1 set. En op sommige zenders heb ik gewoon Dolby Digital 5.1 geluid hoor (mits de zender dat natuurlijk uitzend). Bose 3-2-1 geeft dan gewoon DOLBY DIGITAL 5.1 aan.

  Vervelende is wel dat ik bij Dolby Digital geluid via NL1, 2, 3 HD last heb van hick-ups (als ik dit geluid via de Bose laat 'afspelen'). Staat al ergens anders op dit forum gemeld.
   
 6. Dat is goed nieuws Ik heb dat anders begrepen.
   
 7. Dus het werkt alleen nog wachten op een 5.1 uitzending of maar even een duitse zender opzoeken, want ik heb begrepen dat de ned zenders vrij weinig in 5.1 uitzenden.
   
 8. Klopt, Nederland zendt alleen uit in 2.0
   
 9. 5.1

  volgens mij moet je wat om schakelen heb het bij mijn samsung dcb 9401R ook gedaan van 2.1 naar5.1 maar dan heb je geen geluid meer via de tv je moet daar om dehom set aan hebben staan als er muziek op ard of zdf is gaat het geluid via mijn samsung kasje beeld via de 32 9604 met cam geluid van de tv uit werkt perfect stond in de handleiding van 9401r
   
 10. Als je de 37pfl9604 op een hd kanaal zet kun je 2 talen kiezen, Nederlands en Nederlands dolby digital, mijn receiver geeft via de digitale coax aansluiting aan: PCM2.0 en voor de dolby digital optie DD 2/0.0
  Maar er is ook een surround radio kanaal op ziggo bij mijn tv op 1875 (maar ik heb mijn kanalen niet laten herschikken, na het aanbrengen van de cam)
  daar kun je ook bij audio kiezen voor Nederlands en Nederlands Dolby digital, daar geeft mijn receiver bij nederlands PCM2.0 en bij de dolby digital variant DD 3/2.0.

  Heeft iemand overigens een idee hoe het beeldscherm uitgeschakeld kan worden bij een radio uitzending ?, ik druk op de subtitle knop en kies 1 van de opties dan wordt het scherm zwart, maar of dit nou de bedoeling is ik heb geen idee.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina