1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verwijderde bijdrage @np4 uit "CI+ bij Ziggo" topic

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door 4np, 25 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Omdat jij een foutje maakt in waar je jou reactie plaatst, vaar je nu uit tegen de mods? Door even op je eigen naam te klikken, vervolgens op je eigen stats te klikken had je makkelijk kunnen nagaan waar je post gebleven was. Ook had je de zoekfunctie kunnen gebruiken. Had dit hele topic kunnen voorkomen.

  Dat je een foutje maakt is niet erg, maar je overdrijft het wel. En vervolgens word het je uitgelegd, nog eens uitgelegd, maar ga je toch weer dezelfde inhoud hier posten als datgene wat door een mod was verplaatst.

  Zoals gezegd, had je dit gemakkelijk kunnen achterhalen, had je nog geen minuut tijd gekost.

  De eerste reactie van een mede gebruiker was netjes, en ook de eerste reactie van een mod was erg netjes en zeker niet belerend en al helemaal niet in het rood.

  Dat jij vervolgens nog gaat doorzeuren en dan alsnog een dergelijke reactie krijgt lijkt me niet eens zo gek. Je hebt je antwoord helder gehad, waarom er dan nog over door blijven emmeren.

  Is al eens eerder door een mod uitgelegd, maar als de mods alle modereer aktie moeten gaan communiceren middels hetzelfde forum als ze modereren, dan kost hun dat enorm veel tijd. En ook zij zitten hier in hun eigen vrije tijd.

  En daarnaast, een forum is geen democratie. Op een forum gelden forum regels welke nageleefd moeten worden. En die forum regels had je al gelezen moeten hebben voordat je jou eerste post plaatste. Dus onwetendheid omtrend die forum regels kan geen argument zijn.

  Waarom... is reeds uitgelegd. En over zoals jij het stelt "de hand in eigen boezem steken".... geldt ook voor jou. In plaats van zo uit te varen had je ook na de eerste uitleg al kunnen zeggen:
  Dan waren al deze reacties niet nodig geweest. Eerst jezelf en je eigen acties beoordelen voordat je iemand anders en zijn/haar acties beoordeeld.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 29 sep 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina