Verwijderde bijdrage @np4 uit "CI+ bij Ziggo" topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
Mijn reactie kwam omdat ik het idee had dat Ziggo gewoon vrolijk alle posts had verwijderd (wat de indruk wekt Ziggo posts wegmodereerd die niet in hun straatje passen), maar blijkbaar heb je ze verplaatst / gemerged. Misschien is het handig om in het vervolg ook te laten weten dat de posts zijn verplaatst / gemerged, dan ontstaan dit soort misverstanden ook niet. En laten we maar niet over torens beginnen...
Omdat jij een foutje maakt in waar je jou reactie plaatst, vaar je nu uit tegen de mods? Door even op je eigen naam te klikken, vervolgens op je eigen stats te klikken had je makkelijk kunnen nagaan waar je post gebleven was. Ook had je de zoekfunctie kunnen gebruiken. Had dit hele topic kunnen voorkomen.

Dat je een foutje maakt is niet erg, maar je overdrijft het wel. En vervolgens word het je uitgelegd, nog eens uitgelegd, maar ga je toch weer dezelfde inhoud hier posten als datgene wat door een mod was verplaatst.

Misschien kan je je voorstellen dat wanneer je dan een paar dagen later inlogt en alle posts zijn verdwenen, zónder ook maar één bericht, dan denk je: ze zijn verwijderd. En ik post dat dan ook. Misschien was 'weggemodereerd' een ongelukkige woordkeuze omdat dat ook 'verplaatst' kan betekenen; ik bedoelde 'verwijderd'.
Zoals gezegd, had je dit gemakkelijk kunnen achterhalen, had je nog geen minuut tijd gekost.

Dat er dan een moderator, in rood in belerende taal en arrogante toon op gaat reageren met: U blaast van de toren, U zult dit, U zult dat, dan schiet dat bij mij in het verkeerde keelgat. En dan rijst bij mij de vraag wie er nou écht in die ivoren toren zit?
De eerste reactie van een mede gebruiker was netjes, en ook de eerste reactie van een mod was erg netjes en zeker niet belerend en al helemaal niet in het rood.

Dat jij vervolgens nog gaat doorzeuren en dan alsnog een dergelijke reactie krijgt lijkt me niet eens zo gek. Je hebt je antwoord helder gehad, waarom er dan nog over door blijven emmeren.

Ik vind en blijf er bij dat jullie een communicatie probleem hebben. Ik vind het totaal geen probleem dat threads worden gemerged (ik vind het zelf ook logischer dat het in een Philips thread staat), maar communicéér dan ook dát je dat doet... Dan is er niets aan de hand.
Is al eens eerder door een mod uitgelegd, maar als de mods alle modereer aktie moeten gaan communiceren middels hetzelfde forum als ze modereren, dan kost hun dat enorm veel tijd. En ook zij zitten hier in hun eigen vrije tijd.

En daarnaast, een forum is geen democratie. Op een forum gelden forum regels welke nageleefd moeten worden. En die forum regels had je al gelezen moeten hebben voordat je jou eerste post plaatste. Dus onwetendheid omtrend die forum regels kan geen argument zijn.

Het zou wel chique zijn als de betreffende moderator(s) gewoon ook in dezelfde rode 10 geboden taal de hand in eigen boezem zouden steken en zouden toegeven dat dit niet zou zijn ontstaan als er een berichtje was geplaatst: threads gemerged naar xxx.... Kleine moeite, groot gewin...
Waarom... is reeds uitgelegd. En over zoals jij het stelt "de hand in eigen boezem steken".... geldt ook voor jou. In plaats van zo uit te varen had je ook na de eerste uitleg al kunnen zeggen:
Oke, het is me duidelijk. Ik had een reactie in een verkeerd deel van het forum geplaatst wat door een mod naar het juiste deel is verplaatst. Bedankt voor het netjes uitleggen wat er met mijn reactie is gebeurd.
Dan waren al deze reacties niet nodig geweest. Eerst jezelf en je eigen acties beoordelen voordat je iemand anders en zijn/haar acties beoordeeld.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan