1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen favorieten na CI+ Cam kaart

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Ruudski, 28 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zou je niet eens beginnen met de handleiding te lezen?
   
 2. Dat heeft hij al gedaan:

  Ik zou de tv terugzetten naar fabrieksinstellingen. Druk op de Home toets en navigeer naar het menu Instellingen. Vervolgens naar het sub-menu Instellingen en dan naar Fabrieksinstelling (die optie zie je niet gelijk staan, de lijst loopt verder door dan in het scherm weergegeven wordt).

  Nadat de tv teruggezet is in de fabrieksinstellingen, moet je de procedure doorlopen alsof de tv net uit de doos gehaald is. Mogelijk lost dit het probleem op.
   
 3. Wedden dat hij aan dit advies ook niets heeft?
   
 4. De TV hoeft toch geen kanalen te zoeken met een Humax decoder.
   
 5. Geef jij dan even goed advies?
   

 6. Dennis allereerst bedankt voor je positieve bijdrage! ik had idd uiteraard de handleiding al gelezen :roll: zoals jij terecht opmerkte!

  Zoals Hans de Graaf terecht opmerkte: mijn Humax decoder heeft reeds alle kanalen opgezocht! alleen was ik zo dom om steeds maar op de afstandsbediening van de tv kanalen in te toetsen..:no:

  Via mijn Humax kan ik nu dus wel normaal alles opzoeken gelukkig!

  nogmaals bedankt voor jullie antwoorden, ik voel me nu een stuk beter nu alles werkt, en de tv bevalt prima!!

  Groeten, Rob
   
 7. Misschien een beetje een lullige opmerking, maar aangezien je dit in het "CI+" subforum vraagt: waarom gebruik je ├╝berhaupt een losse decoder?
  Deze TV is geschikt voor de CI+ module van Ziggo en je zou dus gebruik kunnen maken van de ingebouwde digitale tuner. Dat scheelt je het gehannes met twee afstandbedieningen en ook de verwarring die hier ontstaan is doordat je onder "digital" de digitale kanalen verwachtte, terwijl die via de AV-in aansluiting binnenkomen.
   
 8. Sjoop!

  je hebt volkomen gelijk maar..... ik kreeg de TV en decoder gratis van mijn kids! dus... je weet het, een gekregen paard :wink::wink: en... ik verhuis binnenkort naar zeeland. daar zit Ziggo (nog) niet en Delta ondersteunt die module om 1 of andere vage reden niet :evil::evil: ( zal wel een zeeuwse gewoonte zijn :)

  bedankt voor je reply !

  groeten, Rob
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 okt 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina