1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Philips CI+ Openstaande Issues

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Mark69, 28 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je kunt er ook voor kiezen de VCR niet door te lussen, maar de kabel voor de VCR al te splitsen. Eentje naar de tv, eentje naar de VCR.
  De VCR sluit je vervolgens alleen via Scart aan op de tv. Probleem opgelost.

  Tenzij je een heeeeeeeeeele oude VCR hebt zonder Scart.
   
 2. Bedankt voor de reakties. De kabel is inmiddels voor de video gesplitst. De video is voorzien van een scart en werkt prima zo :thumb up:
   
 3. Beste mensen,

  Na alle berichten op dit forum heb ik de knoop doorgehakt en zaterdag een Philips 37PFL9604H aangeschaft met tevens een Smit Cam module.
  Na installatie software 58 versie en het volgen van de instructies zoals op dit forum gemeld werkte alles perfect (met uitzondering gemelde teletekst en ondertiteling probleem en wat mij niet stoort) en kan ik alle HD en digitale kanalen in uitstekende weergave bekijken.
  Iedereen bedankt voor de instructies en ik wou toch een positieve melding geven.

  Rudolf

  :pompom:
   
 4. Naar aanleiding van een ander draadje over 'radio op TV' heb ik ff zitten kijken. Wat blijkt? Ik heb op geen enkele radiozender geluid.

  Ik kan me nog vaag herinneren dat dit ooit wel gewerkt heeft.
  Vandaar de vraag: werkt 'radio op TV' bij jullie wel?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 nov 2009
 5. radio via tv

  ik heb de zelfde tv als jij, maar bij mij werkt het wel:)
   
 6. Ik heb net nogmaals getest en nu werkt het wel. Vreemd.

  Ik ging gisteren via het kanalenoverzicht (OK-knop) van kanaal 1 naar naar kanaal 1750 en toen bleef het stil op alle radiozenders.
  Toen ik vervolgens weer naar de TV-kanalen zapte, kreeg ik overal (Behalve op Ned 1) de melding 'Gecodeerd programma'.
   
 7. nog logischer is...

  Omdat er bijna geen TV's zonder SCART zijn is het door de Videorecorder gemaakte signaal op de antenne uitgang eigenlijk niet meer nodig. Bij de meeste videorecorders kan je dat ook gewoon afzetten. Soms door iets in een instelmenu te kiezen, soms door achterop het apparaat een schakelaartje om te zetten. Dan zit hij in welke stand dan ook de TV-ontvangst nooit in de weg. En de video speel je af via SCART, nu dus op de LCD TV. Mijn eigen 37PFL9604 zit met zijn antenne ingang ook achter één van mijn videorecorders, waarvan de "modulator" uitstaat. En afspelen loopt over de SCART, waarvan de Philipsen er zelfs twee hebben.

  De videorecorder werkt dus als een antenneversterker, overigens met een lage versterkingsfactor. Zelf heb ik door een splitter tussen de recorder en de TV te zetten ook nog een tweede videorecorder kunnen aansluiten.

  In het menu van de LCD TV kan je ergens het ontvangstniveau meten, als je dat wil weten. Verder geeft de TV daar ook aan of dat digitale signaal "goed" is voor deze soort onvangst.
   
 8. dit heb ik ook af en toe ,dat er staat gecodeerd programma?!
  heb de laatste dagen ook last van stroringen, beeld dat erg blokkerig is. Maar ja dit kan natuurlijk ook aan het ziggo signaal liggen. Misschien was er een storing in je gebied?
   
 9. OK, misschien kijk ik niet goed maar ik kan het echt niet vinden. Zoals je hier kan lezen heb ik net een 32pfl8404 gekocht met Ci+ module. Nieuwste firmware op de tv en gaan.

  Enige wat ik nu niet werkend krijg is teletekst. Alleen op ned1. HD werkt dat, op de BBC en op andere kanalen doet 't niets.

  Als ik hier aan het begin van de discussie kijk heb ik de indruk dat er in het verleden al een teletekst bug verholpen zou moeten zijn.
   
 10. Alleen op de 9000 serie met de .66 software, op de andere modellen is er alleen Teletekst op ongecodeerde kanalen, zoals Nederland1 HD. BBC heeft al jaren geen teletekst meer, die hebben alleen ondertiteling en een paar pagina's met program listings.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina