1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Philips CI+ Openstaande Issues

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Mark69, 28 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. hangende Authenticatie

    bezit een 37pfl9604H/12 met nieuwste firmware:
    Sinds ruim een week de blije bezitter van een CI+ Cam en het werkt(e) tot vanmiddag goed.
    Enkel de melding Authenticatie OK die altijd in beeld komt bij het opstarten van de TV bleef nu hangen bij 80% ???
    Dus even alleen Ned 1 HD en verder alle zenders zwart. Na een paar pogingen met aan en uit zetten van de TV liep die gelukkig door tot 100% en kwamen alle zenders weer tevoorschijn!

    Beetje vreemd verschijnsel, of hebben meer mensen hier last van gehad?
     
  2. Roxxi,

    welke firmware heb je? (home/config/sw upd/sw info) De aanduiding laatste is onvoldoende omdat de laatstegereleasede versie is teruggetrokken.

    026.055.000 is de eerste versie die officeel door de authenticatie heenkwam. Deze is echter teruggetrokken en krijg je dus niet meer automatisch. Oudere versies hebben het door jouw genoemde probleem, dus ben je zeker niet de enige. Fieldtesters zijn momenteel 026.065 aan het testen maar die is nog niet gereleased. In een andere post kun je hun bevindingen lezen.
     
  3. De laatste versie is gewoon weer terug te downloaden. De laaste officiƫle versie is 000.026.058.005 hierin zijn de meeste problemen met de CI+ opgelost.

    Ook is deze versie zeer stabiel.
     
  4. Ik heb een Philips 42PFL840H/12 met software versie 000.026.058.005 (meest recente) en een SMIT CI+ Cam en ik vroeg me af of meer mensen last hebben van de volgende CI+ Cam bug (wellicht is het elders in dit forum al gemeld, ben het overzicht een beetje kwijt :oops: ):

    Sinds een paar dagen heb ik namelijk regelmatig het probleem dat de Cam direct na het aandoen van de TV (zowel vanuit de UIT stand als vanuit de Standby stand) in de stress schiet. Het status scherm van de Cam verschijnt dan een seconde in beeld (is helemaal blanco) en verdwijnt dan weer. Vervolgens komt dit om de 10 a 15 seconden terug. De TV geeft wel gewoon de zender weer, maar er valt niet naar te kijken op deze manier natuurlijk.

    Het vreemde is dat hij dit niet altijd doet bij het aanzetten, maar wel steeds meer met regelmaat.

    De enigste manier om dit op te lossen is de Cam uit de TV te trekken (waarna de TV dus een melding geeft dat hij niet met de module kan communiceren) en hem er vervolgens weer in te stoppen. Vervolgens begint het authenticatie proces en nadat dat voltooid is, is het probleem opgelost en doet de TV het verder goed. Todat hij dus weer uit gezet wordt en later weer aan. In het begin had ik dit probleem niet. Bugje van de TV of van de Cam???

    Heb de TV meerder malen van het stroomnet gehaald en de update opnieuw geinstalleerd, maar niets helpt...
     
  5. Robert, ik heb de Q5492-0.26.58.5 van 20/9/2009. Kan het daar aan liggen ?
    Het kan ook zijn, en dat vernam ik van mijn vrouw, dat ze iets te snel zapte toen ze net de TV had aangedaan, dat deze storing is ontstaan?
    (hij bleef dus hangen op 80% authen.......)
     
  6. Geen programma beschikbaar

    Ik ben nog in het bezit van een analoge videorecorder :schater:. Mijn CI+-CAM is mijn eerste stap in de wereld van het digitale televiesie kijken. Nu zit ik met het volgende probleem.

    De kabel uit mijn AOP is via mijn VCR doorgelust naar mijn TV ( 32PFL9604H12, fw. 026.058.5 ). Zodra ik nu met mijn VCR een programma ga opnemen, krijg ik op de zenders RTL5, SBS6, RTL7 en Veronica de melding " Geen programma beschikbaar ". Zodra ik het opnemen beeindig verdwijnt de melding en komt het beeld terug. Zijn er mensen met de nieuwe testsoftware, die nog in het bezit zijn van een VCR, die willen kijken of dit probleem zich ook nog met de nieuwe software voordoet?
     
  7. Deze kanalen zitten in jouw regio op frequentie 586 MHZ (kanaal 36). Dit is een vrij standaard kanaal waarop VCR "uitzenden". Dit is op te lossen door het "uitzendkanaal" van de VCR aan te passen (vaak nog via een schroefje oid op de achtezijde van de VCR)
     
  8. Bedankt voor je snelle reaktie. Omdat de vcr nog aan het opnemen is heb ik nog niet gekeken of ik iets kan verstellen. Kun je misschien wel aangeven waar ik de frequenties van de verschillende kanalen kan vinden? Ik zit in postcode 5061.

    Edit: Gevonden :pompom: http://www.digitalekabeltelevisie.nl/techniek/tvhome.shtml
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 21 okt 2009
  9. hd zenders

    als ik af stem op op disc hd is er geen ondertiteling bij maar bij nat.geo wel hebben daar meer last van heb op een na de laatste sofwere op staan in hoe krijg hier onder tekst bij
     
  10. Klopt idd. Ze zijn bezig de nieuwste software versie te testen waarin o.a. de ondertitel bug is "verbeterd". Zie topic;

    http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=21463
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina