1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Philips CI+ Openstaande Issues

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Mark69, 28 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Met het Delta-volume kun je zenders, waarvan het geluid in verhouding tot de andere zenders te hard staat, wat naar beneden schroeven.
   
 2. Inderdaad, bij mij staat deze nu voor NL HD 1, 2 en 3 op het uiterste: -8.
   
 3. Gelezen in het draadje over de beta-firmware:
  (Klik hier)

  Dit is ook al in firmware versie 026.058.005, maar ik wilde dat draadje niet vrstoren.
   
 4. Misschien ligt het aan mij (en het zal ook niks met CI+ te maken hebben;)) maar ben ik de enige waarbij de achtergrondkleur van teletekst na een halve minuut niks doen van zwart verandert naar donkergroen?
   
 5. ik heb ook wel eens een donkergroene achtergrond gehad bij teletext. Ik dacht toen dat het er aan lag dat ik met de 'tint' van het beeld gespeeld had. Nu ik hoor dat ik niet de enige ben zal ik er nog eens op letten.
   
 6. Hier verandert de achtergrond van Teletekst na een tijdje van zwart naar blauw. Dat schijnt met Teletekst 2.5 te maken te hebben.

  (Teletekst 2.5 is ook uit te zetten en voor zover ik me kan herinneren, blijft de achtergrond dan zwart)
   
 7. De mogelijkheid om een achtergrondkleur in te stellen is inderdaad onderdeel van Teletekst 2.5. NOS TT gebruikt een verschillende kleur per pagina reeks (b.v. voor nieuws, financieel, sport etc.). Dit is al geintroduceerd rond het jaar 2000.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 okt 2009
 8. Txs Nirb. Weer wat geleerd :)
  Er was destijds blijkbaar ook een speciale Teletekst-testpagina voor Teletekst 2.5 waarmee je de grafische mogelijkheden ervan kon bewonderen.
  Blijkbaar bestaat die pagina allang niet meer.
   

 9. Nederland 1,2,3 pagina 397 uitleg, 389 de plaatjes, duurt even voor het 'zichtbaar' is. Duitse zender ZDF maakt er 'grafisch' gebruik van (dus niet alleen de achtergrondkleur), Ook dat duurt even om te laden.
   
 10. De reden dat 't ff duurt voordat die achtergrondkleur verschijnt heeft volgens mij te maken met 't cachen van pagina's. Zodra alle pagina's gecached zijn verschijnt bij mij die achtergrondkleur (dat was op m'n vorige breedbuisbeeld TV ook al zo). Als die achtergrondkleur bij mij verschijnt kan ik zonder zoekvertraging (geen lopende paginateller) naar een andere pagina springen. Als die achtergrondkleur er nog niet is kan het opzoeken van een pagina ff duren (wel een lopende paginateller), maar dus niet langer dan één cyclus. Let wel nog, bij mij staan dan nog niet alle subpagina's in cache, maar wel tenminste de eerste en/of één van de subpagina's van iedere beschikbare pagina.
  Overigens begint dit aardig offtopic te worden ...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19 okt 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina