1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

betalingen?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Berry84, 27 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toch zeg je het zelf in je verhaal: ze gaan het erbij berekenen. Dat betekent dat het boven op de gewone rekening komt.

  Is bij mij ook gebeurd, blijkbaar is het moeilijk om direct de juiste factuur te berekenen. Was ruim 200 euro op één factuur. Maar uiteindelijk moet je toch betalen, zie het maar als een maandje krediet. :wink:
   
 2. Ja okay. Maar ik had dus verwacht gewoon 1x 50 euro plus nog de kosten voor het internet. Dus niet het dubbele of misschien zelfs 3x.
   
 3. Hallo, dat had je ook zelf kunnen bedenken. Als je gewoon het betreffende geld apart had gezet, dan was het betalen nu even geen probleem. Je wist dat je abbo eind aug. in ging, dus dat er ook vanaf dat moment abbonnementsgeld verschuldigd is.
   
 4. Je betaald gewoon de internetkosten die deze maand niet zijn verrekend. Niks moeilijks aan. Je had gewoon dat geld moeten reserveren. Betalen zal je het ooit toch.
   
 5. Dus dat betekent dat ik gewoon 50 euro + 20 euro moet betalen? Ik weet zelf ook wel dat ik moet betalen en dat kan ik ook wel. Daar ging het mij ook helemaal niet om. Ik schrok gewoon omdat Berry84 zei dat hij 3x moest betalen.
   

 6. Je betaalt altijd een maand vooruit, zodat de eerste rekening minimaal het dubbele bedrag is + de tijd voor de eerste factuur. Gelukkig zijn het geen wereldschokkende bedragen. Maar ik kan niet in je portemonnee kijken.:oyeah:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina