1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aanbod Sport 1

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door il padrino, 27 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Re:

  RTL grijpt alsnog naast Bundesliga

  RTL is er uiteindelijk toch niet in geslaagd de uitzendrechten van de Bundesliga te bemachtigen. Opvallend, want daar zag het wel naar uit; met verzekeringsmaatschappij Allianz was zelfs een sponsor gevonden. Deze partij had de financier van de Bundesligauitzendingen bij RTL moeten worden. De bedoeling was de competitietopper Hamburger SV-Bayern München (1-0) op 26 september al live in beeld te brengen. Vanwege nog niet afgeronde contractbesprekingen lukte dit niet. RTL 7 had het plaatje eigenlijk al rond: af en toe een rechtstreekse wedstrijd op zaterdagmiddag en op zondagavond vanaf 20.00 uur een programma met samenvattingen uit de Bundesliga. Wilfred Genee zou gaan presenteren. De deal was aanstaande, maar RTL kwam er financieel niet uit met Allianz.

  RTL ontkent dat alles is afgeblazen omdat Allianz naar verluidt niet blij zou zijn geweest met berichtgeving in VI over het op handen zijnde akkoord. RTL-woordvoerder Jaap Paulsen laat weten: 'We zijn er gewoon niet uitgekomen. Er was een duidelijk programma-idee, we waren in gesprek en het zag er ook naar uit dat het van de grond zou komen. Uiteindelijk moesten we tot de conclusie komen dat het niet door kon gaan. Nee, ik ga niet zeggen waarom niet. Het heeft ook met zoveel dingen te maken, zoals kosten en exposure. In elk geval is het van de baan en dit seizoen zal er dus geen Duits voetbal bij RTL te zien zijn.’

  Daarmee lijkt het gemis van de Bundesliga voor de rest van dit seizoen op de Nederlandse(betaal)televisie zo goed als definitief. De NOS heeft geen interesse, Eredivisie Live en Sportl hebben niet genoeg geld. Maar volgens de verkopende partij Sportfive is er nog een uitweg. 'We hebben nog steeds onze contacten met zowel Eredivisie Live als Sportl’ aldus een zegsman. Heel overtuigend klinken zijn woorden niet. De televisiemarkt in Nederland is momenteel buitengewoon zwak. Bovendien deden Eredivisie Live en Sportl in een eerder stadium zelfs al een gezamenlijk bod, wat niet voldoende was voor Sportfive.

  Bron: VI nr 42 2009
   
 2. Sport 1 zend de bundesliga niet uit omdat ze daar de licentie niet voor hebben, dat hoorde ik in een programma op de zender zelf.

  Er zijn mensen die dit raar vinden, omdat het toch wel een goede competitie is.

  Misschien komt het in de toekomst nog maar dat moeten we afwachten.

  Voorheen was er op RTL 7 toch al duits voetbal te zien op zaterdag middag, maar dat was op een gegeven moment gestopt. Gaan ze er nu toch weer mee door?
   
 3. Vind idd het aanbod van Sport1 met de week slechter worden. De MLB zenden ze al 2 jaar niet meer uit omdat ze de "rechten" niet kunnen krijgen ??

  De NBA zenden ze uit op het moment dat mensen of nog werken of al op bed liggen.

  En sport1 blijft maar voetbal inkopen, op zich leuk, maar om nou te zeggen dat ik sport1 heb genomen vanwege het voetbal uit Rusland of Argentinië, niet echt nee.

  Destijds Canal+ aangeschaft vanwege het aanbod NBA en MLB, mede ook om de eredivisie maar dat was niet de hoofzaak. Op den duur was daar dan ook NASCAR en IRL.

  Momenteel is het aanbod "USA" sporten tot het minimum beperkt. NBA wordt 2 x uitgezonden per week? Ik hoop dat ESPN America op korte termijn ook de NBA mag uitzenden, want dan kan ik m'n sport1 donatie stopzetten.

  Ik vrees trouwens dat wanneer ESPN America NBA gaat uitzenden sport1 een gedeelte van zijn abonnees gaat verliezen en daardoor waarschijnlijk ook in de problemen gaat komen, wat ik op dit moment geen eens zo erg zou vinden....:lol:
   
 4. Re:

  Sport1 heeft voor het nog resterende en komende seizoen de exclusieve uitzendrechten verworven van de Duitse Bundesliga. Het betreft hier de rechten voor het live of in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie en internet. Op zondag 22 november zendt Sport1 de wedstrijden Bayern München - Bayer Leverkusen (15:30 uur) en Hamburger SV - VfL Bochum (17:30 uur) rechtstreeks uit. Kees Jansma, directeur van Sport1: 'We zijn blij dat vanaf komend weekend het buitenlands voetbalpakket van Sport1 weer compleet is en de Bundesliga weer te zien is op de Nederlandse televisie. In de Bundesliga spelen en trainen in vergelijking met alle andere buitenlandse competities de meeste Nederlanders. Het is geweldig dat we bij Sport1 nu weer wekelijks de verrichtingen van Louis van Gaal, Arjen Robben, Mark van Bommel, Eljero Elia en Joris Mathijsen kunnen volgen'.

  Bron: Mediamagazine.nl
   
 5. Verder zijn de samenvattingen al te zien op de ARD (Zaterdag) en op de NDR/WDR/SWR(zondag)
   
 6. wat een superzondag hebben we voor de boeg qua sport op sport1. De tennisfinale van de masters in london, en een aantal top voetbal wedstrijden.

  14:30 Everton-Liverpool

  17:00 Arsenal - chelsea

  19:00 Barcelona - Real madrid

  Het leuke is dat alle 3 de wedstrijden in HD zijn. De programmagids van sport1 vermeld geen HD bij Barcelona - real madrid, maar ik zag gisteren een commercial op deze zender waarin duidelijk stond dat hij in HD te zien zou zijn. Tevens staat hij nu ook in de EPG!!:thankyou::applause:
   
 7. Wij hebben nu ook tijdelijk sport 1 ivm met exstra smartcards
  Dan heb je film 1 en sport 1 gratis etc

  Ik vind het zonder dat sport 1
  2 Zenders altijd draaien
  En dat 4 zenders Meestal niks uitzenden
  Af en toe in het weekend dan 1 x gezien,
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina