1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

geen nederland 1,2,3 hd

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door pratpitt, 27 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Alle zenders doen het bij mij ook in hd. Alleen nederland 1 2 en 3 hd doen het niet. Op die zenders krijg ik een zwart scherm met zwak of geen signaal. Deze zenders zitten bij mij op 1 2 en 3. Ik heb op 71 72 en 73 wel gewoon nederland 1 2 en 3 maar dan geen hd. Heeft iemand hier een oplossing voor?
   
 2. dan heb je waarschijnlijk gewoon te weinig signaal, omdat je waarschijnlijk te veel signaal verliest in je eigen installatie.
   
 3. en kan je dit verhelpen? zijn er ook andere mensen die dit hebben?
   
 4. Kijk naar de kwaliteit van je kabels, pluggen, lengte, aantal splitters etc.
  Ga naar een goede zaak waar ze je advies kunnen geven hoe je het best het signaal over kunt brengen vanaf je aansluit punt naar de tv's.
  Als test zou je kunnen proberen om één kabel van je aansluitpunt direct op de betreffende tv aan te sluiten en dan te kijken of het beter gaat. Dan weet je zeker of het in je eigen huisinstallatie niet goed zit.
   
 5. ok bedankt. Ik zal er eens goed naar kijken. Ik heb nog een klein vraagje: als ik op info druk op mijn afstandsbediening dan zie je welk programma of film er aan het spelen is en van hoe laat tot hoe laat. Alleen de tijd klopt niet in die balk. dan staat er bijv dat het programma is afgelopen om 14:00 terwijl het al 15:00 is. Hij loopt dus 1 uur achter. De tijd op de tv en in die infobalk zelf klopt wel gewoon met de echte tijd. Kun je dit veranderen?
   
 6. probleem had ik ook ik heb op dit forum gelezen dat op de duitse samsung site een firmware update zit die in nederlandse samsung site nog niet heeft.
  heb deze uitgevoerd en het probleem was opgelost
   
 7. heb je misschien ook de link van deze site?
   
 8. heb gegoogeld op samsung duitsland en dan het typenummer van de tv gegeven hierop de nieuwere software gevonden
  mijn toestel betreft de le32b553 in duitse versie softwarenaam t-chl5cipdeuc
  terwijl op nl site de laatste software t-chl5deuc is
   
 9. en dat probleem gaat over dat nederland 1 en 2 niet werkt toch?
  bij duitsland is het Upgrade File (v.T-CHL5CIPDEUC-2006.0) en bij nl is het Upgrade File (ver.T-CHL5CIPDEUC-2006.0) dus dezelfde.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 nov 2009
 10. ik heb eerst firmware geprobeerd via samsung nl hier staat nu nog steeds de firmware zonder ci vermeld als ik dan via usb probeerde op te waarderen kreeg ik de melding geen nieuwe software.
  nou vond ik ergens in de forum de opmerking van de samsung duitsland site heb ik opgezocht op usb gezet en de tv zag dit als nieuwe firmware sinsdien werken bij mij ned 1,2en 3 op hd.
  hiervoor kreeg ik vaak zwart scherm met melding vervormd signaal.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina