1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding
 2. Verberg deze melding

W5500 kanaalnummering niet volgens LCN

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door DVB-Extraterrestrial, 27 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb een vraag voor W5500 bezitters die de nieuwe gecertificeerde software PKG1.570EA hebben geinstalleerd.

  Ik vond onderstaande opmerkingen/uitleg in een inmiddels gesloten discussie. Mijn vraag is of met de nieuwe SW dit issue is opgelost? Zelf werk ik met SW 1.303EA en heb ook kanaalnummers die niet kloppen boven de 750 (zowel radio als televisie)

  Citaat:
  Oorspronkelijk geplaatst door ArChie [​IMG]
  Bij de 3000 serie, en ik neem aan ook de 4000 serie, waren bij Sony de kanaal nummers van 750 gereserveerd voor de gevonden radio kanalen. Bij Sony dus geen aparte lijsten voor TV kanalen en radio kanalen. Dat zal dan wel het conflict met de LCN nummering van Ziggo veroorzaken.

  (Riparius:) Ja, dat idee heb ik ook. Alleen is het bij mijn toestel uit de 4000 serie weer zo dat de radiozenders kanaalnummers krijgen toegewezen vanaf 600. Zowel voor TV (vanaf nummer 1) als voor radio (vanaf 600) worden de nummers gewoon op volgorde opgevuld. Het is dus niet zo dat TV- en radiozenders door elkaar heen komen te staan, terwijl dat bij de toestellen uit de 5500 serie vanaf nummer 750 wel het geval is.
   
 2. Ik heb niet alle kanalen gecontroleerd, maar het is in ieder geval zo dat de regionale zenders niet meer tussen de radiozenders staan en het juiste nummer hebben. De radiokanalen volgens mij ook. Ik ben er vanuit gegaan dat het probleem daarmee opgelost is, persoonlijk gebruik ik die kanalen niet zo veel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina