1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Installeren software CI-module

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door adriemavis, 26 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb een vraag over het instaleren van de laatse software voor de LED6000 heb er nu versie 2003 op staan, als ik het gnoed begrijp da zou met versie de melding vervormd signaal verleden tijd zijn, maar hoe krijg ik die software erop, en van de bijgeleverde ub stick de handleiding verwijderd en vervolgens de versie 2005 erop gezet maar de tv ziet de niewe software niet, wat doe ik fout?
   
 2. juiste versie Firmware?

  Adrie, voor de Samsung LED6000 bestaan twee verschillende firmware versies, één voor de W-versie van deze tv en één voor de P-versie. Zie onder Samsung, draadje LED-versies. Heb je wel de juiste versie?
  Andere mogelijkheid: is je USB stick wel FAT32 geformateerd? Bij één van mijn tv's was dat een probleem, weet alleen niet meer of dat de Samsung of Philips was. Als je USB stick NTFS geformateerd is, dan kan het zijn dat de TV je USB stick niet herkent. Succes.
   
 3. Heb de P versie , de usb heb ik geformateerd naar fat32 en vervolgens de software op de stick gezet, maar krijg helaas de melding geen bestand voor bijwerken beschikbaar. ook heb ik de ci module verwijderd maar dat helpt ook niet.
   
 4. Adrie,
  De juiste firmware voor de P versie is hier te vinden:
  http://www.samsung.com/nl/support/d...02011100&model_cd=&menu=download&menu2=detail
  Beetje verstopt op de Samsung site, succes.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina