1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Firmware Arris 702b Eurodocis 3.0 Modem

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Bullet NL, 26 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. M.b.t. het uitlezen via 192.168.100.1 heb je helemaal gelijk, de firmware update heeft hier geen verandering in gebracht.

  Ik heb sinds de nieuwe firmware geen disconnects meer gehad, dit is voor mij dus een 100% verbetering.
   
 2. Klopt kwam net ook even weer in 't modem, wat schept mijn verbazing, nu het internet en telefoon het weer doet staat de oude firmware er weer in. Zou Ziggo met een reset vanaf hun kant er weer een oudere firmware in 't modem kunnen laden? Wel zijn mijn power waarden bij de downstreams veranderd, zaten die eerst licht in de min nu iets in de plus ( nog wel steeds vlak bij de 0). Verder is alles 't zelfde gebleven.
   
 3. Het werkt, maar niet naar wens, ik zou 50mbps moeten krijgen maar heb dat nog nooit gehaald, 33mbps is de max wat ik ooit heb gehaald.
   
 4. Ik denk dat men die nieuwe firmware offline heeft gehaald want mijn modem probeert wel te upgraden maar ik krijg de melding dat hij de software niet kan vinden op server. Gezien de problemen geen slecht idee natuurlijk. Wel jammer dat ik nog op een software versie draai van Feb 2009 die het soms doet en ineens ermee ophoudt (zeer uiteenlopende pingtijden van 9-4000+ msec. naar de gateway van Ziggo en packet loss).
   
 5. Idem, met dit verschil dat ik hiervoor ook geen disconnects had. Ik heb geen klachten over de arris. Sorry.
   
 6. Ik heb na de fw upgrade ook geen disconnects meer gehad. Voor mij dus 0% verbetering.

  Met alles wat ik nu weer zie over de Ubee word ik steeds gelukkiger met mijn Arris....
   
 7. Ja, inderdaad, ik ben blij dat het modem nu stabiel draaid... nu alleen ff een firmware fix die de webpagina/statuspagina online houd.... moet niet zo moeilijk zijn, denk maar naar de gemiddelde router....

  toch wel opvallend dat de arris in sommige regio's vanaf dag 1 stabiel is geweest... kan haast niet anders zijn dan het achterliggende netwerk niet overal gelijk is.
   
 8. Dat zou kunnen.
  Maar:
  Bullet - Groningen
  Mr.Droopy - Den Haag
  Vijver - Utrecht

  Alledrie geen problemen, toch wat uit elkaar liggende regio's.
   

 9. Ik had wel problemen.... (voormalig @home)
  Jullie komen bij Casema weg geloof ik... tis van uit dat oogpunt wel mogelijk
   
 10. Inderdaad. Ik probeer regelmatig om het modem uit te lezen maar in zeg 1 op de 20 keer lukt het (zonder eerst het modem even stroomloos te maken want dan lukt het altijd wel). Een patroon heb ik nog niet kunnen ontdekken en ook het "password of the day" is voor mij nog geheim. Bernd
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina