1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Nieuwe Firmware Arris 702b Eurodocis 3.0 Modem

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Bullet NL, 26 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Je komt inderdaad het modem niet meer in met de nieuwe firmware, voorheen lukte het nog wel eens maar nu helemaal niet meer. Dit is vast een van de 'beloofde verbeteringen' die Ziggo heeft toegepast. Ik ben benieuwd wat ons nog verder te wachten staat.
     
  2. Dat is vreemd. Ik wel.
    [​IMG]
     
  3. Op welk moment kom jij er in? Alleen bij het booten of ook tijdens gebruik?
     
  4. Het is me een paar keer gelukt tijdens gebruik, maar dat is alweer enige tijd terug. Tijdens het booten lukt het altijd, er is een zekere tijdspanne waarin je dat kunt doen. De arris moet even wakker worden, maar nog niet geheel online.
     
  5. Helaas, ook ik heb met het probleem te maken. Gisteren de lokatie van het modem gewijzigd, daravoor van stroom afgehaald. Na het aansluiten geen Internet meer, wel telefoon. Contact met servicedesk leverde de informatie op de er verkeerde firmware was uitgerold en dat er met spoed aan gewerkt werkt. Tot op heden nog geen verbetering.
    De PC en Laptop hebben geen verbinding met het modem en als je met Vista probeert Internet verbinding te herstellen zeurt ie over Firewalls die met een query benaderd worden. Firewall uitzetten levert geen verbetering.
    oh oh oh .. was ik maar van het modem afgebleven !
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 28 sep 2009
  6. Ik had gisteren ook dit probleem. Vanmorgen werkte alles weer naar behoren.
     
  7. Ik heb geen problemen met de nieuwe firmware, behalve dat de modem statuspagina niet bereikbaar is.
    Hier kan ik opzich wel mee leven, mijn verbinding blijft igg actief en knalt er niet steeds uit....
    Iets wat met de oude firmware wel continu het geval was.
     
  8. Heb vannacht de zooi meerdere keren moeten resetten om het weer aan de gang te krijgen en ook ik kan tijdens boot niet meer in het modem komen, zie alleen nog maar een blanco pagina
     
  9. Half uur geleden thuisgekomen en nog steeds geen Internet ... grrrrrr
    Ik heb toen alles maar gedaan, stroom van modem, stroom op modem, resetknopje, utp kabel eruit en erin, router resetten, computers aan en uit .... resultaat: ik heb weer Internet ! (voor hoelang ?) Snelheid acceptabel voor draadloos. Overigens wel een opvallend ding: voordat ik dat allemaal deed heb ik mijn laptop rechtstreeks aan modem gekopeld en dat werkte ook. Lijkt dus inderdaad (elders genoemd) met de router te maken te hebben die geen connectie kreeg. Anyway: Ziggo meldt niets op haar site...er moeten toch veel mensen last van hebben ??
     
  10. Na een reset en het verbreken van de stroomtoevoer nog altijd:

    http://192.168.100.1/

    De verbinding werd geherinitialiseerd

    De verbinding met de server werd geherinitialiseerd tijdens het laden van de pagina.



    • Misschien is de website tijdelijk niet beschikbaar of overbelast. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw.
    • Controleer uw netwerkverbinding indien u geen enkele pagina kunt laden.
    • Verzeker u ervan dat Firefox toegang heeft tot het web als uw computer of netwerk is beveiligd door een firewall of proxyserver.

    Opnieuw proberen

    Mozilla Firefox 3.5.3
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina