1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Nieuwe Firmware Arris 702b Eurodocis 3.0 Modem

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Bullet NL, 26 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. fredgroes

  fredgroes Forum Member

  Berichten:
  196
  Gebied:
  fZiggo
  kan ziggo ook bepalen naar welke modems deze firmware upgrade gestuurd kan worden? Bij het resetten van het modem is deze binnen een minuut weer online. Kan helaas sinds gisteren niet meer in het modem komen.

  Heb net gebeld met de HD en ze konden zien dat inderdaad de nieuwe firmware erin zit bij mij, maar ik zie geen verschil met gisteren qwa snelheid. Hij zei ook dat deze firmware de problemen nog steeds oplost en dat ze opnieuw naar de tekentafel zijn teruggegaan om wederom een nieuwe firmware te ontwikkelen. Heb hem gevraagd waarom ziggo hier niet openlijk over communiceert met de buitenwereld kreeg ik als antwoord dat het lastig was om alle 2 mln klanten een brief te sturen. Heb hem ook duidelijk aangegeven dat ik het nog een aantal weken aankijk en dan maar een brief te gaan schrijven voor restitutie. Denk dat ik eerdaags maar mijn nieuw langs gebrachte motorola modem er weer tussen gaan zitten om wel met een stabiele, iets lagere snelheid te internetten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 sep 2009
 2. Hotzenwalder

  Hotzenwalder Forum Member

  Berichten:
  152
  Dat 'never touch' principe hanteer ik ook graag, maar bij de eerste de beste stroomuitval ben je de sjaak en krijg je ongewild de firmware update. Het is niet kapot bij mij op dit moment, dus ik wil ook niet dat Ziggo het voor me gaat fixen.

  Is er geen site waar alle firmware updates staan, zodat je hem zelf weer kan terug flashen indien nodig of kun je op een of andere manier de update blokkeren? :roll:
   
 3. platt63

  platt63 Forum Member

  Berichten:
  59
  Ik had van de week geen internet 's avonds, modem stond weer flink te knipperen. Volgende ochtend alles weer ok dus ik vermoed dat ik een nieuwe firmware heb gekregen. Ik heb niet gekeken of dit echt zo is want ik kom niet in het configuratiescherm omdat mijn router er tussen zit.(is er nog een andere manier?)

  Wat ik wel zie is dat mijn draadloze laptop nu een snellere verbinding heeft! :) Via speedtest.ziggo haal ik nu 46,9 down en 4.4 up.

  Mij hoor je dus niet klagen
   
 4. MichaelH

  MichaelH Forum Member

  Berichten:
  21
  Hi,

  sinds vanochtend kom ik niet meer in mijn Arris router (702B). Gisteren heb ik deze gereset, met het oog op de meldingen dat er de nieuwe firmware zou worden geïnstalleerd. Ik had alles opnieuw moeten configureren, wat op zich gelukt is. Maar om te controleren of de Arris daadwerkelijk de nieuwe firmware heeft wilde ik via http://192.168.100.1 in mijn modem kruipen, maar dat gaat al de gehele dag niet meer. :shock:

  Note: De Windows firewall heb ik hiervoor ook al uit gezet. Alsmede die in mijn D-Link DIR 855-router.

  Enig idee wat er loos is, gezien alles nog altijd werkt? :confused:
   
 5. Vijver

  Vijver Forum Member

  Berichten:
  2.231

  Dat is normaal, lukt haast nooit. Een heel enkele keer wel. Het staat vaak beschreven, maar hier is hij nog een keer: arris even herstarten, voordat de zaak goed en wel online is, kun je wel in het menu van het modem en dus je firmwareversie zien.
   
 6. MichaelH

  MichaelH Forum Member

  Berichten:
  21
  De Arris heb ik dus herstart,maar tevergeefs...:censored:
  Ik kijk morgen wel eens.
   
 7. Gizmo©

  Gizmo© Forum Member

  Berichten:
  598
  In mijn modem zit de firmware van 15 februari. Ik ondervind geen problemen, dus ik trek de stekker voor een herstart ermaar niet uit.
   
 8. copymaster

  copymaster Forum Member

  Berichten:
  611
  En juist die stroomuitval heb ik gehad vandaag met als gevolg nieuwe firmware. Dit moet ik concluderen uit het feit dat ik na de stroomuitval met geen mogelijkheid meer de status pagina kan bekijken van Arris modem wat voor de uitval wel werkte. Modem was redelijk snel weer online en merk geen verschil in hoe het was voor die tijd. Verbinding is en blijft gewoon goed.
   
 9. fredgroes

  fredgroes Forum Member

  Berichten:
  196
  Gebied:
  fZiggo
  het lukte mij iedere keer voor de firmware update om te kijken als het modem online is.
   
 10. MichaelH

  MichaelH Forum Member

  Berichten:
  21
  Dat is nu precies wat ik nu ondervind. :rolleyes:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina