1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Programma niet beschikbaar

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door double0dennis, 25 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als je geen beeld hebt op Ned 1 HD dan is er geen data verbinding tussen de TV en de CAM. Zodra de CAM wordt geplaatst wordt het signaal via de CAM geleid. In dit geval zul je toch echt of de TV of de CAM moeten omwisselen. Anders kom je echt niet verder, helaas..
   
 2. Eindelijk na veel getouwtrek met de verkoper van het CI+ module het module omgeruild.

  In de CI+ slot gezet. Eerste keer heeft ie 60% bereikt, waarna gestopt.

  Tweede keer is de authentikatie met 20%, 40%, 60% en 80% eindelijk OK.

  Er is echter geen beeld.

  Even instellingen controleren. Alweer slechts één eerste regen in menu "softcell".

  Volgende dag is ook de tweede regel verschenen (met Live Vieuw). De Algemene Servise staat op D29-4!

  Maar er is nog steeds geen beeld. :(
   
 3. Na 3 modules te hebben geprobeerd toch maar een thuisservice afspraak gemaakt met sony. Kijken wat hun ervan zeggen.

  Houd jullie op de hoogte.
   
 4. Leverancier

  (Ook voor andere behulpzamen bedoeld):
  Iedereen heeft het over een nieuwe CAM van de leverancier.
  Ik heb voor mijn 40W5500 een samrcard+module van Ziggo besteld.
  Moet ik dit module (CAM) bij Ziggo ruilen.
   
 5. Uit je posting in http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=23657 begrijp ik dat je geen ontvangst hebt van NED1.
  Dat heeft niks met de CAM te maken, zonder CAM in je Sony moet NED1 gewoon beschikbaar zijn.

  En dus de vraag: hoe heb je de TV aangesloten, met een korte en goede kabel rechtstreeks op de aansluiting? Of zit er nog wat tussen?
  Voorts: hoe heb je de zenderscan gedaan, daarbij mag de CAM niet in de TV zitten.
  Zolang je geen ontvangst hebt van NED1 kun je niet verder gaan met installeren. En dan moet je er ook de CAM niet in stoppen.

  Groet,
  JW
   
 6. Kdl40w5500

  Beste JW-NHS
  Ik heb de installatie volgens de aanwijzingen van Ziggo gedaan. Hierbij is mogelijk een fout gemaakt. 1. TV aangesloten. 2. Dig. TV. installeren, frequentie en netwerk ingesteld. Heel veel kanalen gevonden. Ik krijg geen Ned 1 HD. Ik ging toch verder met 3. CAM+smartcard plaatsen en 4. Smartcard activeren.

  Omdat ik geen Ned 1 HD kreeg heb ik opnieuw een snelscan gedaan. Met dezelfde resultaat: geen Ned 1 HD en kanalen 1 en 2 niet beschikbaar (Ned 3HD wel op 3, Ned 1 en 2 SD op 71 en 72)

  1. Ik moet zeker helemaal opnieuw installeren. Hoe moet ik dat het beste (correct) doen? (Activeren is niet meer nodig?)
  2. Mijn coax kabel is nogal lang (ca. 8m), gaat via de kruipruimte. Kan dit het probleem zijn? Want andere, vooral HD, kanalen ontvnagen heel schep beeld. ( wel gespltst vanaf de doos: een digitaal tv, de andere niet)
  Ik zou dankbaar zijn als ik als leek geholpen kan worden.
   
 7. Mijn suggestie zou zijn: sleep die TV naar de aansluitdoos en verbind 'm daar met een korte goeie coax met de doos. Zonder splitter of iets er tussen.
  Ga dan de hele procedure opnieuw door, dus zonder CAM eerst de kanalen scannen, als je er zo'n 260 binnengehaald hebt vervolgens de CAM plaatsen en de procedure afmaken.

  Als het dan allemaal wél lukt kun je verdre kijken of het op die andere plaats nog altijd mogelijk is met je TV zenders te ontvangen.

  We zijn benieuwd :wink:

  Groet,
  JW
   
 8. Gisteren ook in eens de zenders weg. Alles zwart. Met Ziggo gebeld waar ik te horen kreeg dat het aan een splitter zou liggen. Ziggo heeft wat gecheckt en moest de tv maar even aan laten staan, het signaal zou wel weer terug komen. Mijn ega heeft daarna de Cam verwijderd en weer terug gestopt. Authenticatie gestart en alles was er weer! Ook ik heb een tv van Sony KDL 32v5500.
   
 9. problemen neotion sony KDL 40W5500

  Hallo, Ik heb een sony KDL 40W5500.
  Nadat ik het bericht kreeg van Ziggo dat de cam module alphacrypt niet meer ondersteund wordt, heb ik hem omgeruild voor een Neotion. Na installatie werkte alle zenders.
  Alleen had ik, behalve bij Ned 1, geen teletekst meer. Ik bel met Ziggo. Zij vroegen of ik de neotion bij Ziggo gekocht had, ik zei nee, bij een dealer. Ziggo antwoordde dat zij geen ondersteuning gaven en gooide de hoorn op de haak. Op naar de leverancier van de Neotion. Deze zei "je moet de nieuwe firmware downloaden en installeren". Nadat gedaan te hebben had ik overal teletekst.
  Ik ging de zenders langs. Sport1 zag er niet meer uit. Het beeld was slechter dan analoog.
  En nog erger alle zenders behalve NED 1 en NED 2 gingen op zwart.
  ??? Ziggo helpt niet en verwijst naar de dealer. (wie betaald de kosten?)Maar van Ziggo moest ik overstappen van de alphacrypt (die prima werkte) naar de Neotion. Wat nu? Hoe kan ik dat het beste aanpakken?

  Groet Louis
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina