1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zenderwijzigingen per 1 oktober

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door someone, 25 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. van mij mag NASA TV wel als zender bijgeplaatst worden
   
 2. Het HDTV pakket(je) met 3 zenders voor € 3,95 per maand vind ik ook nog steeds teleurstellend. :?
   
 3. Zo raar is het niet,Europees gezien is UPC de grootste kabelaar en zover ik weet is UPC heel in de verte onderdeel van een Amerikaans kabelbedrijf dat eigendom is van ABC Networks. ABC is eigendom van Disney. Dus de link is gauw gelegd. Als ik eerlijk ben kan ik eigenlijk wel zonder.
   
 4. Over RTL Lounge wil ik geen oordeel vestigen. Smaken verschillen, ik denk dat ik er niet naar zal kijken, maar het is wel goed dat het er bij komt.

  Preview TV is de zoveelste propagandazender van Ziggo en daar zitten we dus totaal niet op te wachten. Ik tel deze dus zeker ook niet mee als "nieuwe zender" wat Ziggo uiteraard zelf wel vindt. Dit noemen ze blij maken met een dode mus, iets anders kan ik er niet van maken.

  En dan nog over de indeling: misschien verbetert deze nu, maar nog steeds zie ik geen echte lijn in de indeling. Eurosport zit op 20, Eurosport HD op 64 en Eurosport 2 zit op 411. Waar is de logica, dit geldt ook voor de Discovery-, NGC- en MTV-zenders. Ik had liever mijn eigen indeling gemaakt, bij ons staat de BBC al jaren op 11 en 12 en dat had ik zo willen houden, maar wordt me onmogelijk gemaakt. Jammer.
   
 5. De indeling is bij mij ook een doorn in het oog, hopelijk dat in de firmware van okt/nov hier een oplossing voor komt en ik de zenders kan indelen op gebruik. Toegegeven staan de zenders redelijk bij elkaar [voor de kids staat alles tussen 300-307 enz] maar ik mis wel de mogelijkheid deze achter de zenders 1 tot 10 te plaatsen bv.
  Ik snap niet dat ziggo de previewzender als nieuwe zender aanmerkt: op een dvdrental skip je ook al die 'shit' van nieuwe films en dergelijke. Ik denk dat deze nieuwe zender nooit zal aanstaan.
  Ik zie graag Disneychannel komen maar dat zal nog wel een klein jaartje duren gezien de overeenkomst van Disney met UPC.
  Op dit moment hebben we genoeg keuze en ben ik blij met SciFi en 13thstreet en wacht ik op RTL en SBS HD. Disney komt er wel in de loop van tijd.
   
 6. Dit kan al op iHDR-5050C
   
 7. Hiervoor had ik de samsung pvr waarop dit ook kon
   
 8. Garuda TV

  We vinden het zeer triest en onbeschoft dat Ziggo zo maar een zender schrapt zonder rekening te houden met de oude kijkers.
  Garuda TV is speciaal voor de Indische mensen die in Nederland wonen.
  (en dat zijn er heel wat)
  V.n.l. de oudere Indische kijkers hebben het totaal pakket gekozen vanwege Garuda TV. Zo ver mij persoonlijk bekend hebben zeker 20 gezinnen in mijn omgeving hiervoor gekozen. Als je bij deze mensen op bezoek komt zie je dat deze zender de hele dag aanstaat. Ze genieten er enorm van.
  Zonder ook maar van tevoren hierover te communiceren wordt hun dit stukje
  cultuur afgenomen. Schandalig!!!!!
  Eigenlijk is dit wel een vorm van discriminatie. Terwijl het ook Nederlanders zijn. Of zijn de geleerden bij Ziggo dit vergeten???
  Als Ziggo niet wil besluiten om deze zender terug te plaatsen zullen heel veel abonnementen op zeer korte tijd opgezegd worden.
  We hebben inmiddels andere wegen gevonden om Garuda te ontvangen.
  Hiervoor hebben we Ziggo heus niet nodig. Ziggo denkt nu al de alleenheerschappij in Nederland te hebben. Hier komen ze nog van terug als ze de oude mensen dit willen afnemen!!!!!!!

  Graag wil ik weten of dit bericht ook bij de redaktie van Ziggo terecht komt.
  Wie kan me dat zeggen?
  Zo niet wie kan me dat dan bezorgen? Het lijkt wel of ze zich angstvallig verstoppen.
   
 9. Dit gaat wel erg ver, ik kan me voorstellen dat als je veel mensen kent die naar deze zender keken, je hier van baalt. Maar om het nou 'discriminatie' te noemen... Volgens mij heeft elke kabelaar te maken met een 'kijkers-panel' en kan de aanbieder niet zomaar zenders schrappen, dus zal er wel een gedachte achter zitten. Misschien wanneer je namens deze kijkers een brief stuurt, dat er iets gebeurd.
   
 10. Het kijkerspanel is er alleen voor analoge tv (wettelijke verplichting), maar daar wil Ziggo dus ook vanaf. De kijkcijfers zullen wel de doorslag hebben gegeven. Tsja, zo is alles natuurlijk "discriminatie".:no:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina