1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ Cam en HD

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Edwin Hijman, 24 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee. Ziggo heeft een basiszenderpakket, waarin zowel de analoge zenders, een reeks digitale zenders in SD kwaliteit en Ned1HD/Ned2HD/Ned3HD/EurosportHD zitten. Zie de link in mijn eerdere post.

  Je hoeft dus geen pakket om te zetten...
   
 2. Voor Ned1HD is dat zo aangezien deze onversleuteld wordt verzonden. Voor Ned2HD en Ned3HD (en Eurosport HD) zal je bij Ziggo een CAM en een smartcard moeten hebben, zoals dat ook in de laatste post van Edwin Hijman stond...
   
 3. Maar als dat allemaal in het basis pakket zit, waarom adverteert ziggo dan met de installatie pakketten van digitale TV en HDTV. Iedereen met een tv heeft toch het basispakket? anders kan je niets kijken?
   
 4. Zoals doubleOdennis je al probeerde duidelijk te maken, je gooit de termen installatiepakketten (dit is een pakket (doosje) met bijv. een decoder of een CI+ CAM, een smartcard en een handleiding) en zenderpakketten (dit is een groep van zenders, waar je een abonnement op kan nemen) door elkaar.

  Met een tv en het basiszenderpakket (laten we a.u.b. deze term gebruiken voor de duidelijkheid) kan je nog geen digitale TV kijken (want daarvoor heb je op een enkele zender na een decoder of een CAM en een smartcard nodig), dus vandaar het installatiepakket.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 sep 2009
 5. Duidelijk

  Oke, bedankt voor de duidelijkheid en excuses voor mijn digibetisme :wink:

  Om optimaal/digitaal van het zenderpakket Z1 van Ziggo (wat ik al heb) te kunnen genieten heb ik dus het installatiepakket digitale tv nodig.
  (dit is zonodig uit te breiden met de extra losse paketten zoals kis etc)

  Met de juiste TV Kan dit met Cam CI+ / smartcard met een oudere tv moet dit met de meegeleverde decoder/ smartcard.\

  De 'standaard HD' kanalen zitten daar dan bij. Voor uitgebreide HD is weer het hd installatiepakket nodig..(zoals film etc)

  Hoop dat ik m nu helder heb...
   
 6. Probeer je me nu te dollen? Zo niet, lees dan mijn vorige post nog een paar keer door.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 sep 2009
 7. Edwin,

  Wanneer jij beschikt over een TV die in het lijstje van Ziggo voorkomt hoef je alleen maar een CI+ module welke wordt geleverd inclusief digitaal startpakket. Dit digitale startpakket is niet meer dan een chipkaartje.

  Hierna moet je het chipkaartje registreren aan jouw Z1 abonnement (dit kan telefonisch of via internet). Hierna kan je het digitale basispakket kijken. Dit zijn ruwweg alle anologe zenders inclusief wat extra zenders en inclusief Ned1 HD, Ned2 HD en Ned3 HD en Eurosport HD.

  Voor bovenstaande hoef je dus alleen een TV te kopen uit de lijst van Ziggo en een Ziggo CI+ pakketje.

  Wanneer je extra zenders wilt zoals extra HD zenders (Discovery, Nat. geo) of Filmkanalen (film1 etc.) dan moet je jouw Z1 abonnement uitbreiden.
   

 8. Nee hoor, probeer het gewoon helder te krijgen. Als Ziggo wat duidelijker zou zijn in haar producten en benamingen dan zijn we al een heel stuk verder.
   
 9. ... dan is dit dus niet correct. Je bedoelt denk ik:

  De 'standaard HD' kanalen zitten daar dan bij. Voor uitgebreide HD zijn aanvullende zenderpakketten (=abonnementen) nodig..(namelijk het Film1 pakket voor Film1HD, het Sport1 pakket voor Sport1HD en het HDTV pakket voor HistoryHD, DiscoveryHD en National GeographicHD)
   
 10. je hebt gelijk. Dat bedoel ik... al die temen ook..:-P

  Bedankt !!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina