1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

humax irhd5050c kan na 4 weken geen zenders meer vinden

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door satino-11, 24 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Wie kan me aan een tip helpen om mijn nieuw aangeschafte humax weer zijn zenders te laten vinden.

    het is een geweldig apparaat maar na 4 weken tevreden gebruik kan hij sinds afgelopen zondag zijn zenders niet meer vinden eerst de e48-32 of e52-32 melding toen maar de fabrieksinstellingen teruggezet NIETS!

    ziggo gebeld zij melden dat het aan mijn kabel licht
    alles opnieuw aangesloten tot aan AOP uiteindelijk mijn oude samsung aangesloten signaal 70% kwaliteit 100% EN BER is op de zenders die ik bekeken heb 0000

    Ik heb bij de set goede coac en goede HDMI kabels gekocht.

    Humax gister gebeld zeggen 9 van de 10 keer coax probleem

    op de humax signaal 41% kwaliteit 0% en BER kan ik dus niet lezen hij kan geen zenders vinden ik kan de films op mijn harde schijf trouwens wel horen bij afspelen maar niet op tv zien (sony bravia kdl32w5710)

    moet ik hem resetten en hoe? of terugbrengen of ligt het na 4 weken toch zomaar aan mijn aansluiting?

    bedankt alvast Erwin
     
  2. Het is niet mogelijk dat je BER waarden op 0 blijven staan als je signaalkwaliteit maar 70% is. Je bedoelt waarschijnlijk signaalsterkte. De kwaliteit moet 100% zijn, en niets minder.
    Aangezien het apparaat EN geen zenders meer vindt EN geen beeld meer laat zien bij het afspelen van bestaande opnamen EN je signaal kennelijk wel in orde is tip ik op een defect. Terugbrengen dus.
     
  3. je hebt gelijk ik heb het niet goed opgeschreven er staat signaal 70% en dat moet signaalsterkte 70% zijn signaalkwaliteit is 100% ber is dan 0000

    ik zal eerst mijn films even op een harddisk zetten en dan het ding terugbrengen bedankt
     
  4. GolfTouch

    GolfTouch Forum Member

    Gebruik je wel de goede netwerk ID en frequentie?

    Je kunt wel het menu e.d. zien maar geen opgenomen films via HDMI. Dat is inderdaad erg vreemd.

    Overigens lees ik op het Forum ineens meer reacties dat gebruikers ineens een E52 storing krijgen. Echter gezien het feit dat je andere decoder het wel goed doet lijkt het, zoals Riparius ook aangeeft, aan je 5050 te liggen.
     
  5. ja network id en frequentie goed ingevuld ook de bitrate


    zelfs andere geprobeerd

    bedankt maar weer
     
  6. nieuwe

    dag Allen

    apparaat geruild met een nieuwe winkel deed niet moeilijk prima service
    nu weer kijken geweldig!:pompom:

    bedankt voor de technische steun!:thumb up:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina