1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Router raadsels.

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door tasito, 23 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. tasito

  tasito New Member

  Berichten:
  2
  Zaterdag een linksys 160N router gekocht. Bloedsnel; 48 Mb/s download. Echter slechts 3 minuten ofzo en dan hangen. Van alles geprobeerd, firewaal aan/uit, nieuwe firmware,oude firmware. Uiteindelijk terug naar de winkel, ander exemplaar mee van hetzelfde. Alweer bloedsnel maar 20% van de request hangen, ook instabiel dus. Weer terug naar winkel. Thuis gekomen met een Sitecom wl-342 X3. Stabiel, kachelt lekker door maar kom niet verder dan slechts 9.5 Mb/s download (zowel bekabeld als wireless) terwijl de specs eigenlijk hetzelfde zijn als die van de linksys 160N. Moet beter kunnen toch? Ik zou graag minimaal 40 willen zien. Iemand een idee hoe dan?
   
 2. FRanatic

  FRanatic Forum Member

  Berichten:
  112
  Ik heb volgens mij hier op sit forum gelezen, dat de wrt160 met een firmware upgrade wel prima loopt. Het is dan wel noodzakelijk dat je de US firmware installeert.
   
 3. tasito

  tasito New Member

  Berichten:
  2
  Dank voor je reactie. De Linksys routers zijn weer in de winkel. Ik heb een aantal (6 of 7) versies firmware geprobeerd maar de symptonen bleven hetzelfde. Mijn vaag is nu alleen nog maar: hoe krijg ik dat sitecom wl-342 X3 routerje sneller. Kan dat? Volgends mij moet dat veel en veel sneller kunnen. Ik vind het ook vreemd dat de snelheid zowel draadloos als bekabeld nu identiek is: 9.5 Mb/s.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina