1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

42 lh 5010 LG

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door wimvanzon, 23 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :no:IK HEB EEN LG LH5010 GEKOCHT MET EEN ZIGGO DIGITALE MODULE MAAR MET INSTELLEN ZEGT HIJ DAT HIJ NIET CI+ IS .
  NU ZEGT MEN DAT JE EEN ANDER LAND MOET INVOEREN NL ZWEDEN MAAR DAT WERKT BIJ MIJ NIET HOE KAN.
   
 2. Ik heb de specificaties van dat toestel opgezocht maar voor zover ik kan zien zit er geen DVB-C tuner in (alleen een DVB-T tuner). Zonder DVB-C tuner is het toestel in het geheel niet geschikt voor directe aansluiting op de kabel. U zult voor dit toestel dan ook een losse decoder moeten gebruiken.
   
 3. Dit heeft niets met de landkeuze te maken, je TV is geen CI+ toestel en werkt daarom niet met een ziggo CI+ CAM module.
   
 4. lg lh5010

  is er een andere mogelijkheid bv een andere module om toch met een module te kunnen werken?
   
 5. Alphacrypt kaartje zal werken, heb zelf de 32lh5000 (op site staat ook alleen dvb-t, stel je hem in op zweden heb je ook dvb-c, bij afstemmen gewoon kabel kiezen!)
   
 6. Een waarschuwing is op zijn plaats bij gebruik van de Alphacrypt. De oplossing wordt niet ondersteund door Ziggo. De Alphacrypt kan daarom op zeker moment op zwart gaan. Men verwacht dat niet in het komende jaar tot anderhalf jaar maar er zijn geen garanties.
   
 7. Alle respect voor de TS, maar dit soort vragen zouden dus eigenlijk niet meer nodig hoeven zijn. Er zijn zat topics op dit forum waar (meerdere malen) uitgelegd is dat er verschil is tussen CI en CI+, dat er verschil is tussen DVB-C en DVB-T en er zijn ook topics geweest over toestellen die bij landinstelling "Nederland" de DVB-C optie verbergen. Het tunerverhaal is echter irrelevant op het moment dat je toestel CI is.
  Alvorens je zo'n module aanschaft ben je het toch op zijn minst aan je portemonnee verplicht (€79 is wat meer dan een paar cent) even goed uit te zoeken of jouw toestel wel gaat werken. (Staat 'ie op de Ziggo-lijst? Heeft 'ie CI+? Beide antwoorden "nee" = jammer maar helaas)

  Ik ben geen voorstander van een forumcultuur waarbij op iedere vraag die al een keer beantwoord is gezegd wordt "lees het forum eerst maar eens", maar deze kwestie is inmiddels al tot in den treure besproken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina