1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wat is dit nou weer

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door HB64, 22 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. HB64

  HB64 Forum Member

  We maken hier thuis gebruik van Ziggo Alles in een Plus, kreeg vanavond net als elke maand een email van de factuur ik open vervolgens de link log in en zie dan dit staan
  [​IMG]
  Als ik vervolgens naar de Ziggo Helpdesk bel en daar factuur info opvraag dan is het zelfs €175,00 die ik van Ziggo tegoed zou hebben.
  Nu is het wel zo dat ik al sinds maart met een beetje een internet probleem zit wat hopelijk vrijdag as. opgelost word (nieuwe kabel ligt er al moet alleen nog aangesloten worden, ja ja en dat na 7 maand).
  Dit zou wel een erg leuke compensatie zijn voor al die maanden ergernis.
  Maar aan de andere kant er zal weer iets fout zijn gegaan en kijk er niet raar van op dat ze €150 afboeken.

  /HB
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 sep 2009
 2. Als ik de factuur even snel bereken dan heb je inderdaad 7x25 euro (is 175) in de min staan. Het lijkt er op dat ze een poging hebben gedaan om de 7x25 euro negatief openstaand saldo te corrigeren (6x op de 18e en 1x op de 24e. De 24e ligt in de toekomst en is dus nog niet openstaand...). Die 7x25 negatief hadden waarschijnlijk 7x25 positief moeten zijn om je saldo weer echt op 0 te zetten.

  Bovenstaande is een volstrekte gissing naar het hoe en wat er gebeurd is met je factuur, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen. Ben benieuwd of een negatieve automatische incasso ook te storneren is... :schater:
   
 3. Het zou ook kunnen dat Ziggo jou voor 25 euro per maand tegemoet wilt komen in het ontstane ongemak wat als het goed is spoedig opgelost zal zijn. Credit nota's die worden aangemaakt, worden niet op mijn ziggo weergegeven. Echter wordt het saldo wel bijgewerkt!

  Vermoedelijk zullen je komende facturen dus met het credit bedrag verrekend worden.
   
 4. HB64

  HB64 Forum Member

  Vandaag post gehad van Ziggo waarin een en ander duidelijk word, met als eerste excuses voor het geleden ongemak en een compensatie van 50% op de maanden dat het niet naar behoren heeft gewerkt wat dus neerkomt op 7 x €25 maakt totaal €175 te verrekenen met toekomstige facturen.
  Een helpdesk die niks kan uitrichten omdat er domweg een melding in het systeem blijft staan dat de aansluiting half maart gereed gemeld is door de aannemer en er dan niks anders gedaan kan worden dan weer een monteur sturen.
  Die monteur vervolgens weer constateert dat de kabel echt brak is en er niks anders op zit dan hem te (laten) vervangen, wat dus vervolgens weer niet gebeurt omdat nog steeds die melding in het systeem staat.
  Maar goed vrijdag komen ze het zaakje opnieuw aansluiten en kan ik waarschijnlijk genieten van 20MB internet.
  Ondanks de vele irritaties (zacht uitgedrukt) ben ik er steeds vanuit gegaan dat het uiteindelijk wel goed zal komen.
  De geboden compensatie maakt veel zo niet alles goed en leert me dat de aanhouder in deze wint.

  /HB
   
 5. Nog even een tip: stuur een brief met uitleg en voeg een telefoonrekening bij waarop staat hoe lang je naar het 0900-nummer hebt gebeld, kan je die kosten ook nog terugkrijgen ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina