1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe opvolger in opkomst, iemand enig idee hoe en wat?!

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door EwaXB, 22 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ohja de bronnen heb ik me ook al scheel op lopen zoeken, maar kon ze NERGENS vinden dus dacht ik; vraag hier even ;)
   
 2. Laat je niks wijsmaken!
  Uiteraard staan de ontwikkelingen bij Humax niet stil; zodra een project is afgesloten wordt al nagedacht over opvolging.
  Gezien het enorme succes van de iHDR-5050c ook niet erg logisch om snel met een opvolger te komen. En omdat de iHDR-5050c nog lang niet end-of-life is heeft men juist méér tijd voor de ontwikkeling van die opvolger. Waarom zou je als fabrikant of importeur een succes vroegtijdig naar de prullenbak verwijzen? Ga er maar vanuit dat deze Humax-topper nog lange tijd te koop zal zijn.
   
 3. Als Humax de 5050c functionaliteiten kan uitbreiden met iTV kan het een reden zijn voor een nieuw model.

  Kan Ziggo alsnog de netwerk poort van de Humax killen onder het argument dat dat van de contentleveranciers moet.
   
 4. iHDR-5050c hardware ondersteunt geen Ziggo iTV
   
 5. Vandaar dat er eventueel een nieuw model zou moeten komen....
   
 6. Je hebt gelijk maar dat neemt niet weg dat de 5050 gewoon doorloopt. Humax hanteert voor succesvolle apparaten altijd lange lif time cycles. Kijk maar naar bijv. de IR-FOX C die al vanaf aanvang 2006 op de markt is en nog steeds de best verkochte SD-ontvanger is.
   
 7. Idd, bov. word de 5050C ook steeds goedkoper dus zal hij zeker poulairder worden, met name onder het volk dat er geen doel over heeft maar toch wat comfortabels wil.

  En ik denk idd. dat een opvolger iTV zou gaan ondersteunen.
  Maar dat is voor mij nóg geen reden om er een te kopen. iTV gebruik ik toch niet, dikke onzin. Video on demand??? Ik neem het vantevoren wel op! :wink:

  Groeten
   
 8. Quote van http://www.hifi.nl/recensies_pagina3/3896/Aansluiten_en_gebruiken________-_Smaak_______.html

  De andere roept juist over de optie om programma’s extern op te slaan voor later. Beiden kwamen met enthousiaste verhalen terug daarover. Waar de Humax niet voor is bedoeld, is video-on-demand en interactieve televisie. Daarvoor moet u voorlopig naar Cisco uitwijken, maar die ondersteunt op dit moment nog geen ethernet of USB. Mogelijk gaat Humax de mogelijkheid van interactieve televisie wel bieden; de ethernet poort is er geschikt voor
   
 9. Vergeet dat maar. Er komt namelijk iets meer kijken bij het ondersteunen van Interactieve TV en Video On Demand zoals OpenTV middleware ondersteuning in de ontvanger. Ook heeft niet iedere Ziggo klant ook Ziggo kabel Internet dat nodig is om de Interactieve TV en Video On Demand servers van Ziggo te kunnen benaderen zodat niet uit te leggen valt waarom die functionaliteit dan niet bij iedereen zou kunnen werken.
   
 10. Maar met de Cisco kun je die diensten wel gebruiken, ook al heb je geen Internet van Ziggo..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina