1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

UPC breidt digitale pakket uit

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Silvia_31, 22 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. RTL lounge ook direct beschikbaar bij Ziggo?

  Kijkers van UPC die het digitale Royaal pakket ontvangen kunnen (wederom) uitbreiding van het zenderaanbod verwachten. Na FoxLife komen er weer twee nieuwe zenders bij van gerommeerde mediamerken als Disney en RTL.

  Op 3 oktober wordt Disney Channel toegevoegd aan het Royaal pakket. Disney Channel is per 3 oktober onderdeel van het Starterpakket van UPC Digitale Televisie op kanaal 16. Disney Channel is een van de grootse kinderzenders ter wereld en alleen bij UPC beschikbaar in Nederland. Op Disney Channel zullen bekende en populaire Disney series te zien zijn zoals Hannah Montana, High School Musical, Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny en My Friends Tigger & Pooh.

  RTL Lounge is het eerste themakanaal van RTL Nederland en wordt per 2 oktober toegevoegd aan het Royaalpakket op kanaal 27. RTL Lounge is gericht op de jonge vrouw, en brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste programma's uit binnen- en buitenland op het gebied van drama en lifestyle. RTL Lounge biedt populaire RTL-programma's als 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Gooische Vrouwen', 'Voetbalvrouwen', 'RTL Travel', 'Nigela Bites', 'Project Runway' en 'Bouwval Gezocht', maar ook exclusieve programmering zoals de RTL-première van de Nederlandse telenovelle 'Lotte', dramaseries als 'Fashion House', 'Desire' en het reisprogramma 'Rough Guides' zijn te zien bij RTL Lounge.

  Daarnaast zal ook Radio 6 worden toegevoegd aan het digitale radioaanbod op kanaal nummer 75. Deze publieke zender zat wel overal in het FM aanbod maar was tot nu toe nog nooit te ontvangen in het digitale pakket. Radio 6 is het platform van de Publieke Omroep voor jazz. Met als motto "de jazz zender" richt Radio 6 zich volledig op jazz en bijpassende genres zoals soul, funk, rhythm & blues en de wereldmuziek die aan die stromingen is gerelateerd. Het digitaal radiopakket bevatte al Radio 1 t/m 5 en recent werd ook het signaal van de 2e Kamerlijn erbij gezet.
   
 2. Ik vind de info vanuit Ziggo dan maar summier. Waarom geen duidelijkheid over nieuwe zenders, HD veranderingen en dergelijke.
   
 3. DISNEY CHANNEL & RTL LOUNGE MOET KOMEN BIJ ZIGGO!!:pompom:
   
 4. RTL Lounge is al aangekondigd bij Ziggo, dit komt in het extra pakket.

  Het is vreemd dat het Dinsney-kanaal nog steeds niet aangekondigd is. Dit hoort Ziggo ook door te geven.
   
 5. Is een kosten kwestie dat nog niet bekend is of Ziggo wel of niet Disney door gaan geven.
  Ziggo zou een best centje moeten betalen voor Disney doorgifte per huishouden
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina